שאלה בנושא העתודה

rainbow10

New member
שאלה בנושא העתודה

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ללמוד ראיית חשבון במסגרת העתודה האקדמאית...אם כן היכן?ומה תנאי הקבלה... תודה:)

איליה.

New member
כן, יש אפשרות.

אני לא יכול לספק לך פרטים מדויקים, אך אני מכיר מישהו שמסיים עכשיו תואר בראיית חשבון במסגרת העתודה באוניברסיטת חיפה.

איליה.

New member
עד כמה שאני יודע

יש להם מרצים שמתעקשים ללמד בהרצאות באנגלית.

Hadas01

New member
../images/Emo39.gifבהחלט!!!!! זה מה שאני עשיתי.

אני סיימתי לימודי כלכלה וחשבונאות במסגרת העתודה.
לידיעתך, התפקידים בצבא אינם תפקידים חשבונאיים, אלא כלכליים נטו, והשירות בצבא אינו נחשב לסטאז´. כלומר היות וצריך סטאז´ של שנתיים אין מצב שתהיה רו"ח לפני החזרה לשירות, ותצטרך להשלים את ההתמחות אחרי השחרור. דבר לא פשוט, כי מדובר במקצוע שכל הזמן צריך להיות מעודכנים בשינויים שיש בו (ויש הרבה!!!) ועוד יותר חשוב ליישם אותם. אם אני הייתי יודעת כל מה שקשור במקצוע ראיית החשבון לא הייתי לומדת אותו במסגרת עתודה (כנ"ל לגבי שאר העתודאים שלמדו איתי). זה פשוט לא כדאי!!!
אשמח לענות על שאלות נוספות במידה ויהיו לך כאלה. בהצלחה!!!

rainbow10

New member
תודה ../images/Emo51.gif

אני מאוד מעריכה את תשובתך משום שזו החלטה מאד חשובה עבורי...כעת מספר ההתלבטויות שלי הצטמצמו...:) האם ידוע לך אילו מקצועות מועדפים או כדאיים ללמידה במסגרת העתודה??? המון תודות...

Hadas01

New member
הכי חשוב זה שתדעי מה את רוצה...

לעשות בחיים. זוהי החלטה חשובה!!! כדאי שתדעי מה את רוצה לעשות, איזו קריירה את רוצה. תחשבי על זה, שתשתחררי מהצבא אז לא בדיוק יצא לך (וגם לא תרצי כל כך) ללמוד מקצוע חדש. אני יודעת שזה נדוש, אבל ככה זה באמת. תשאלי את כולם בפורום. לפי דעתי, השיקול שלך צריך להיות אזה מקצוע את רוצה, ולא איזה מקצועות מועדפים או כדאיים בעתודה.

למעלה