שאלה בנושא הבטחה

WebKiller

New member
שאלה בנושא הבטחה

שלום, רציתי לדעת האם ניתן לשבש קוד של הפקודה insert שיכיל בתוכו drop או delete ואם כן איך ניתן למנוע זאת? כמו למש אם מישהו ירשם בתור משתמש שהשם שלו הוא drop table xx

הזרקת SQL

פשוט מאוד מאוד, תחליף (בערך) את כל המילים של הSQL כמו DROP לאסקיי, בדיוק כמו שעושים ל HTML,וגם כדאי להחליף אץ התגים$#@)(+\ בהצלחה.

עוד משהוא

אתה זוכר ששאלתה שאלה לגבי גיבוי הmysql? אם זה עדיין אקטואלי. אני יכול ליבדוק בישבילך.

WebKiller

New member
כן!? תודה

XD ובקשר לקודם, איך אני ממיר לאסקי, ואיך אני מחזיק בחזרה, מה הפונקציה או שצריך לבנות אחת בביטויים רגולרים

WebKiller

New member
ושאלה נוספת בנושא אחר

האם יש פונקציה למחיקת קבצים, וניהול קבצים בשביל סביבת WINDOWS, או שאותן הפונקציות עובדות על כל מערכת הפעלה

מממ...

אני חושב שunlink תעבוד על חלונות, במיקרה ויש הרשאות כתיבה (אותו דבר גם ליוניקס). אני לא יכול ממש ליבדוק לך כי אין לי חלונות. http://il.php.net/manual/en/function.unlink.php

הממ אין לך חלונות?

זה החלום שלי... אני משתמש בחלזונות כי אני פשוט לא מכיר את לינוקס מנסה לעבור באופן הדרגתי איזה לינוקס יש לך?

ממ..

Slackware 10, תן הודעה בפורום לינוקס בתפוז, יוכלו לעזור לך שם כי כאן זה לא ממש המקום. תנסה לעבוד אם live-cd, הם ממש מצויינים.

WebKiller

New member
אני דווקא ממליץ על fedora core 2

ניתן לקבל להורדה באתר של redhat ויש קהילה ישראלית דיי גדולה שמשתמשת בו. ואני מכיר אחרים שאומרים שגם debin ו מנדרייק טובים אבל אני עדיין עם ההמלצה שלי.

לא הבנתי

אתה רוצה שזה ישאר רק בזמן השאילתה כאסקיי? אם כן אז תעשה (פשוט מאוד, אם ריפלייס) שאם יש את האסקיי של הפקודה drop אז הוא יהפוך את זה למילה drop,אם לזה היתכוונתה. בקשר לשני אני אחפש ואשלח עוד מעט.

למעלה