שאלה בנושא דרכונים!!!!

juliet26

New member
שאלה בנושא דרכונים!!!!

מתכוונת לטוס בנובמבר לשלושה חודשים ועכשיו שמתי לב שהדרכון שלי פג תוקפו באפריל השנה!! מה עושים? היכן מחדשים? עולה כסף? אני צריכה להחליף את הדרכון או להאריך את תוקפו? אשמח לתשובות, תודה!
 

jeshu

New member
לאן אטת רוצה לטוס ולכמה זמן ? בכל אופן - גשי ללשכה המקומית של משרד הפנים ותאריכי.לחילופין - צרי קשר עם הנציגות של ארץ היעד ותשאלי אותם אם זה משנה.
 

ליאורט1

New member
עולה גם עולה

כמו שנכתב את צריכה לגשת למרשם האוכלוסין הקרוב אליך, כמובן שיש אגרה של 270 שקל (אם אני זוכר נכון) אני חושב שמותר להאריך פעם אחת ואז צריך לחדש אבל אני לא בטוח בכל מקרה את צריכה לפנות אליהם והם כבר יגידו לך מומלץ להצטייד בתמונות פספורט בלי בגדים חשופים או מדים(אחרת צריך להצטלם שוב ובדר"כ באיזור של הסניף יש כמה כאלה שלוקחים מחיר מופרז תמורת שירות מסכן).
 

jeshu

New member
חידשתי עכשיו ואפילו לא הייתי צריך להטריח את עצמי למשרד הפנים. הם שלחו לי בדואר מעטפה שאליה הכנסתי את הדרכון ושלחתי אליהם (אם אני זוכר נכון על חשבון משרד הפנים).הדרכון הוארך ב-5 שנים והוחזר בדואר.
 

ליאורט1

New member
חידוש עולה 270 שקל

חידשתי לפני חודש באים נותנים את התמונות והעניינים ומקבלים דרכון חדש בדואר תוך שבוע וחצי בערך
 

jeshu

New member
חידוש זה שמדביקים מחדש את הפרטים על עמודי החידוש בדרכון - לא דרכון חדש. לא עלה לי אגורה.
 

haplo22

New member
מה פתאום! 220 שח

חידשתי לפני שבועיים בקריית שמונה... ולא רק שם המחיר הזה.
 

jeshu

New member
לא נורא - 50 שקל בתיכנון טיול אתה יכול להכניס לסטיית התקן.
 

סֵג

New member
וכמה עולה דרכון חדש..?

הפכתי חצי בית ועדיין ןלא מצאתי את הדרכון...
 
למעלה