שאלה בנושא גרידה

• פותח הנושא JES1
  • פורסם בתאריך

JES1

New member
שאלה בנושא גרידה

לפני 3 שבועות עברתי הפלה בשבוע 9 (הדופק הפסיק) הדימום נמשך שבועיים וחצי והרופא שלי אמר שנותרו ברחם שאריות והוא מאמין ומקווה שהגוף ינקה את עצמו. האם מישהי יודעת כמה זמן יש להמתין עד ל- IVF הבא ? הבטא שלי עדיין חיובית (20) והיא צריכה לרדת לאפס, מישהי התנסתה בדבר דומה? תודה מראש ג´ס

אולה *

New member
מצטערת , ג´ס. ../images/Emo4.gif

אני עברתי שתי גרידות. כנראה שתיהן היו "טובות", ובשני המקרים המחזור הגיע אחרי 6-7 שבועות. כעקרון, אחרי המחזור ניתן להתחיל בטיפול חדש. אבל הרופא שלי ממליץ על עוד חודש הפסקה. לגבי השאריות - כבר שמעתי על מעין ניתוח חוזר לניכוי הרחם. בהצלחה, אולה.

רומי 007

New member
ג´ס יקרה

מקווה באמת שהגוף ינקה את עצמו ושלא תזדקקי לגרידת ניקוי (אם כי זה לא נורא כמו שזה נשמע). מומלצת הפסקה לא רק כדי שהגוף יחלים אלא גם כדי שהנפש תתרפא. לפעמים לבטא לוקח עוד קצת זמן לרדת. פנקי את עצמך בבקשה בזמן הזה.

רומי 007

New member
ג´ס יקרה

מקווה באמת שהגוף ינקה את עצמו ושלא תזדקקי לגרידת ניקוי (אם כי זה לא נורא כמו שזה נשמע). מומלצת הפסקה לא רק כדי שהגוף יחלים אלא גם כדי שהנפש תתרפא. לפעמים לבטא לוקח עוד קצת זמן לרדת. פנקי את עצמך בבקשה בזמן הזה.

אלסי

New member
ג´ס יקרה

המחזור אמור להגיע 4-6 שבועות אחרי הגרידה. רוב הרופאים היום בדעה שעם המחזור אפשר להתחיל טיפול חדש ,אבל כמובן שזה תלוי גם ובעיקר במוכנות הרגשית שלך וקצב ההתאוששות. הבטא יורדת בכחצי כמות כל יום, כך שעוד כמה ימים תוכלי לחזור על בדיקת הדם ואם היא לא תרד - הייתי מיד מתייעצת שוב עם הרופא. חודש אחרי הגרידה את אמורה גם לעבור בדיקה אצל רופא נשים,זה יכול לכלול US ובדיקה ידנית לראות שהרחם חזרה לממדים תקינים. תרגישי טוב ושיהיה בהצלחה בהמשך.

למעלה