שאלה בנושא גני ילדים

רווית112

New member
שאלה בנושא גני ילדים

צריכה המלצות/חוות דעת בנושא גן ילדים. הבן שלנו יהיה בספטמבר בן שנה ועשרה חודשים. ישנן שתי אפשרויות: גן בקיבוץ תל-יצחק (7-16), טיול כל יום וכו' סטנדרטיים של גן קיבוצי, הגננת הנוכחית יוצאת לחופשת לידה ועוד לא יודעים מי תחליף אותה. מחיר 2400 ש"ח. חופשה רק ביום כיפור ועשרה ימים באוגוסט. שלוש מטפלות 20 ילדים. שני חוגים. גן פרטי באבן יהודה, במקרה ראינו גן שנקרא "הקשת בענן", כרגע יש 15 ילדים,אבל היא לא מתחייבת, יש גננת, מטפלת אחת ובעלת הגן שעוזרת אבל מתחלקת בין שתי קבוצות גיל, אותן שעות פעילות, היא טוענת שהם מוציאים את הילדים לטיול, יש חוג תנועה. מחיר 2350 חופשות כמו נעמ"ת אוגוסט רק עד ה - 8 לחודש. אם מישהו מכיר את הגנים באבן יהודה או באזור אשמח לקרוא.

לאה_מ

New member
מהנתונים שנתת קצת קשה לדעת -

אני חושבת שלמעט הנתונים האלה חשוב להסתכל על דברים נוספים - איך נראה לך מבנה הגן? מרווח? מואר? יש מספיק פינות לילדים להעסיק את עצמם בהם? היכן מונחים הצעצועים וחומרי היצירה בגן? בהישג ידם של הילדים? האם הילדים יכולים לבחור משחק בעצמם, או שהם זקוקים לליווי מתמיד של מבוגר? איך מוצאת חן בעיניך חצר הגן? האם יש מספיק מתקנים? ארגז חול? האם המתקנים בטיחותיים? האם החצר מוצלת? האם יהיה לילדים מעניין בחצר? איפה הילדים אוכלים? האם חדר האוכל נעים לשהיה? האם האווירה בזמן האוכל נעימה? האם האסלות והכיורים בגן נמוכים? או לפחות נגישים לילדים באמצעות ישבנונים ושרפרפים? האם הילדים מסוגלים לעצמאות בעשיית צרכים בגן? והכי חשוב - איך מוצא חן בעיניך צוות הגן? איך התרשמת מהיחס שלהם לילדים? איך הילדים מתייחסים לצוות? אני מצרפת לך קישורים לשני מאמרים שיש לנו כאן במאמרי הפורום בנוגע לבחירת גן, שיכולים לתת לך זויות ראיה נוספות. המלצות ספציפיות, גם ממי שמכיר את הגנים המדוברים, אני מבקשת לא לתת על גבי הפורום, אלא רק במסרים.

רווית112

New member
קודם כל תודה רבה על ההתיחסות

לרגע חששתי. המאמרים ששלחת מאוד עוזרים, אבל בכל זאת מכיוון שאנחנו עוברים לישוב חדש מבחינתנו אשמח לקבל מסרים מכאלה שמכירים ובטוח יש כאלה בפורום כזה. תודה

לאה_מ

New member
אם כך - נסי גם בפורום להיות הורים

שם תנועת הגולשים גדולה בהרבה.

למעלה