שאלה בנושא גינס

yoni076

New member
שאלה בנושא גינס

שלום לכולם, שמי יוני ואני חדש בפורום רציתי לשאול, לפני זמן מה ראיתי כרטיס חבר לבירת גינס ורציתי לשאול היכן ניתן להשיג כרטיס כזה? תודה מראש, יוני.

marsala

New member
יוני ברוך הבא

גינס בירה מעולה אבל מבצעים ופרומושנים שחבל'ז אי אפשר עקוב אחרי מה שקורה אז יכול להיות שמה שראית זה מבצע מקומי או שזה פרומושן עולמי שלא שמעתי עליו למה לא שאלת את בעלי הכרטיס? MOSH

cafesito

New member
כרטיסי חבר נופקו לפני שש שנים

ההנפקה של הכרטיס היתה דרך אתר גינס ישראל. את הכרטיס קיבלתי בדואר ולאחר מכן של שלושה חודשים קיבלתי עיתון קטן ונחמד וביום ההולדת חולצה. הכרטיס הקנה לי הנחה במולי בלומס, בכוסית, שופטים וכו'. לצערי ביום קודר אחד ללא שום הודעה מוקדמת נעלם הרעיון של מועדון גינס ישראל כלא היה. היום הכרטיס הוא מזכרת יפה לתקופה בה החברה המרכזית למשקאות עוד האמינה שגינס תכבוש את השוק וישראלים ילמדו לשתות. היום אני רואה יותר אנשים בפאבים ותרבות ההנאה מהאלקוהול וממקומות המפגש השתפרה פלאים ורק משווקי גינס נסוגים כל יום לאחור, חבל... הייתי שמח אם מישהו ירים שוב את הכפפה וינפיק שוב סימן היכר לצרכני איכות בבילוי.

yoni076

New member
חבל מאוד ../images/Emo72.gif

לפי מה שהבנתי הכרטיס גם נתן הנחה בחו"ל וגם כבוד אגב משהו יודע למי שייך האתר: http://www.guinness.co.il

למעלה