שאלה בנושא איור

maze30

New member
שאלה בנושא איור

שלום, יש לי שאלה כללית... אני מאיירת, וממה שהבנתי, כדי לאייר ספרים אני צריכה לפנות להוצאות לאור. משהו יודע אם צריך לפנות אליהם במייל? או שצריך ללכת פיזית? איך עושים את זה? מה התהליך? אשמח אם תוכלו לעזור תודה :)

roni yoffe

New member
לדעתי עדיף ללכת פיזית

זה מראה על רצינות, וככה יש יותר מצב שיכירו אותך ויתענינו בך. מיילים לעיתים נוטים להשכח או להצטרף לתיקייה עם עוד אלפי מועמדים. בכל מקרה - תכיני דיסק עם פורטפוליו מרשים וממצה. כדאי לצרף מסמך קו"ח וכרטיס ביקור.

maze30

New member
תודה על התגובה המהירה :)

עוד שאלה קטנה... אם יש לי תיק עבודות באיור אבל ללא איור ספרים? זה מספיק? זה האתר שלי: www.maze2011.com אלו העבודות שלי.. זה נראה לך מספיק כדי לגשת עם זה להוצאות לאור? (כל התמונות מודפסות כמובן)

infatuation

New member
אהבתי, ממש דברים מדליקים

וחמודים! אני רק חולקת על רוני ואומרת להביא תיק עבודות מודפס ולא על דיסק. זה הרבה יותר מרשים. כמובן לדאוג שהקלסר/אלבום יראה מכובד. אני לא באמת מבינה באיור, אבל מה שאת מציגה באתר זה יותר פיסולי... זה נחשב לאיור?

roni yoffe

New member
לא ברור לי למה זה נקרא לחלוק עליי

להביא קלסר עם עבודות זה מרשים ומכובד. אמרתי להביא דיסק כי זה פשוט נוח יותר במידה וזה צריך להשאר בהוצאה לאור כדי שיוכלו לזכור אותך ולהתרשם. כמובן שאפשר לשקיע ולהדפיס מספר רב של עבודות ובכל מקום להשאיר קלסר שלם עם עבודות. דיסק נראה לי פרקטי יותר. זה לא סותר את זה שכדאי שיהיו לך עבודות מודפסות על "הארד-קופי" כדי להסתובב איתו.

infatuation

New member

maze30

New member
היי

אני יודעת שזה פיסולי, אבל איור הוא לא בהכרח ציור, יש איורים גם בתלת מימד. קחי למשל את הספרים של רוני אורן.. כל הספרים שלו מאוירים מפלסטלינה

roni yoffe

New member
סבבה,

אני רק אומרת שכדאי שזה יהיה ברור. למשל לשלב את התמונות שלך בעיצוב של ספר ילדים - למשל העליסה בארץ הפלאות, נסי לקחת את התמונה, ולשים אותה על פורמט של ספר פתוח/כריכה, ולהוסיף טקסט.

roni yoffe

New member
לדעתי זה מספיק

למרות שכדאי אולי אפילו לייצר דוגמא לאיור ספר אחד לפחות, אבל זה רק בשביל להגדיל ראש. אני לא בטוחה גם שמה שאת מציגה נחשב לאיור, אבל זה ללא ספק יכול לשמש כאימאג'ים בספרים. כדאי שתצייני שאת לא ממש מציירת, סתם כדי למנוע בלבול. אלא אם כן את גם מציירת, (לא עברתי על ה-כל באתר) סך הכל יש לך אתר מרשים ועבודות מקוריות שמוצגות בצורה יפה. לדעתי צאי לדרך.

sadju

New member
אהבתי

לדעתי כדאי לך להתייעץ עם המאיירים של אגודת המאיירים דרך הפייס מן הסתם הם עוסקים ואולי יוכלו לעזור לכוון אותך יש גם את האתר הזה http://cafe.mouse.co.il/forum/35883/

למעלה