שאלה בנושא אזעקות

razmel

New member
שאלה בנושא אזעקות

ראיתי רכב מעניין, התקרבתי אליו כדי לתלוש לו את הסמלים והספויילר, ואז, כשהייתי במרחק 20-30 ס"מ, עוד לפני שנגעתי בו, האזעקה עשתה ביפ ביפ, והאורות הבהבו. היא עדיין לא צפצפה ברעש. רק כשנגעתי בו (עדיין בלי המברג) היא התחילה לצפצף. לדרור - מדובר ב-205 של המכר שלך. האם אתה מכיר את המערכת ? הייתרון העצום שלה הוא שעד שאין נגיעה ברכב, היא לא מרעישה ומפריעה, אלא רק מתריאה בצפצוף עדין ואיתות אורות שהיא קיימת. מה המחיר שלה ? מה החסרונות ? האם היא יודעת להבדיל בין מברג של ערס לבין סתם
מסכן שמתקרב לרכב או סתם גשם (למה אין אייקון של גשם ? איזה מין פורום זה ?). האם כל אגזוז של S16 סקורניסית מפעיל אותה בעוצמה המקסימלית שלה, או שרק מפעיל אצלה את הביפ השקט ? אודה לכל מי שיש לו נסיון איתה. רז.

© DrorZi

New member
חישן שטח

גופים גדולים בתנועה הנמצאים בקרבת הרכב יפעילו את האזעקה, יש אזעקות שמכוונות להתריעה לפני שהן באמת מתחילות לצפצף, גם החיפושית נורא רגישה והיא מכוונת לעשות 5 צפצופים קצרים לפני שהיא מתחילה להתעצבן באמת. החישן הבעיתי של גשם/ברק/אגזוזי רמוס הוא הזעזועים דווקא
דרור זי, 2 חיישני זעזועים ואחד שטח

razmel

New member
מחירים ?

האם האזעקה יודעת שהיתה התראת שווא ולא נגעו ברכב, או שהיא ממשיכה לצפצף עד שאני מכבה אותה ?

Booly

New member
תלוי באזעקה

לכל חברה יש מנגנון שונה שבודק אם מדובר בהתראת שווא או לא כאשר בד"כ זה נמדד בכמות הפעלת החיישנים למשך זמן קצוב. למשל בקליפורד יש מנגנון כזה שמצפצף 5 ציפצופים כהתראה וברגע שממשיכים להציק למערכת אז היא מפעילה סירנה. אגב, את חיישן השטח ניתן להתקין בכל אזעקה במקום חיישן נפח או זעזועים אבל יש אזעקות שמותאמות לחיישן נפח מסויים ואז התוצאות של המיגון הן אף טובות יותר. השימוש שלו חיישן השטח הוא הכי טוב זה למכוניות פתוחות הגג ששם לא ניתן להתקין גלאי נפח כאשר האוטו עומד עם גג פתוח.

© DrorZi

New member
תלוי בדגם של האזעקה

אצלי יש כניסה לחישן הקפי אחד למעשה ומשתמשים בדיודות לפיצול למספר חישנים, כך שלמעשה האזעקה שלי לא יודעת להגיד לי אם הא צפצפה בגלל שטח או זעזועים אבל אני מניח שיש היום אזעקות שיודעות להפריד.
דרור זי.

redroze

New member
ג-ד-ו-ל . . . . . .

לא ידעתי שכיום יש כאלו אזעקות חכמות, אני ידעתי שיש נגד זעזועים אבל זה ממש נחמד . . . . . . כמה בערך צריכה לעלות מערכת הנ"ל ??????????

razmel

New member
כסף, סכומים, מחיר, עלות, אומדן...

האם משהו מתמצא במחירים ? מה מחיר אזעקה עם גלאי נפח ברכב, וגלאי שטח. אני מעוניין באזעקה שתודיע על קיומה למשחית הפוטנציאלי, אבל לא אחת שתרעיש לי באמצע הלילה או תגמור את המצבר בגלל כל
, גשם או אגזוז. האם אפשר להזמין אזעקה עם גלאי נפח, גלאי שטח, וגלאי זעזוע פחות רגיש יחסית ? ואם כן - האם יש למישהו מושג לגבי טווח המחירים. תודה.

wiz

New member
אני הבנתי

שבאזעקות "רגילות" ניתן לשנות את הרגישות של המערכת... למשל, כשיורד גשם ולא רוצים שהטיפות יפעילו את האזעקה מבטלים (או משנים את הרגישות, אני לא יודע בדיוק) את חיישן הזעזוע, ובימים רגילים - מחזיקים אותו לעבודה רגילה...

© DrorZi

New member
את האמת אני כבר לא בעניינים

כבר כמה שנים שלא הרכבתי אזעקה. ככה שמחירים של גלאים אני לא זוכר, בין 100 ל 200 שקל לגלאי שטח/זעזועים פשוט שניתן לכייל ע"י בורג בגוף הגלאי זה הגיוני. את האזעקות המשוכללות ניתן לכייל ע"י השלט של האזעקה.
דרור זי.

הקיימת אזעקה משולבת סלולר?

למשל כשהיא חשה שפורצים לרכב היא תשלח לי אס אמ אס לטלפון או משהו כזה?

עתיד©

New member
לאיתוראן יש שירות כזה

מי שמנוי לאיתוראן יכול לבקש שברגע הפעלת האזעקה ישלח לו אס אמ אס לפלאפון... זה עולה 22 דולר לשנה נדמה לי

הפליא אותי לגבי איתוראן ש...

אני לא יכול להתקשר ולשאול איפה הג´יפ נמצא עכשיו הם לא מוכנים להגיד אלא אם כן גנבו אותו

עתיד©

New member
צודקים בהחלט !! וטוב שזה הנוהל !!

תאר לעצמך שיתחילו אנשים להתחזות לאנשים אחרים ובכך ישיגו מידע אודות מיקומם ? הריי שהמערכת תהפוך למטרד לא קטן, היא תהפוך להיות מחסום ובעיה חוקית - היא תהפוך להיות עבירה על הזכות להיות חופשי, הריי שהיא תשמש אמצעי עיקוב אחריך !! אם ברצונך להשתמש בא כאמצעי עיקוב - לדוגמא כמנהל צי רכבים של חברה מסויימת אתה יכול לבקש מהמם להיות מנוי לשירות איתור דרך האינטרנט עם סיסמא מורכב שיש רק לך...

למעלה