שאלה בנוגע לVostro

• פותח הנושא SdVd
  • פורסם בתאריך

SdVd

New member
שאלה בנוגע לVostro

לפני קניה נכנסתי לאתר של דל כדי לבדוק תאימות של דרייברים... מה אני רואה, אין דרייברים לוויסטה 64 ביט.... יש למישהו מושג אם יש מקור אלטרנטיבי לדרייברים או שזהו אין ולא יהיה?

ypm

New member
נכון לזמן זה אין תמיכה בדל ל 64 ביט בווסטרו

sb21

New member
והערה כללית...

שמתי לב שבעבור חלק מהמחשבים בסדרת Latitude יש תמיכה בווינדוס ויסטה 64-bit מבחינת דריוורים ותוכנות של דל. כלומר אם תקנה מחשב מהסדרה הזו תקבל תאימות מלאה מבחינת דריוורים. לחלופין, אולי ניתן להשתמש בחלק מהתוכנות (הדגשתי בתמונה את התוכנות שמאפשרות את פעילות המחשב באופן מיטבי) גם בסדרות אחרות.

ypm

New member
בטח שיש מצב

לדוגמא: התקנתי לא מזמן ויסטה 64 ביט על XPS M1330 וכמעט הכל עבד... / צריך זמן לחפש את הדרייבר המדוייק לכל רכיב, את כל הדרייברים הורדתי מאתר דל חוץ מכרטיס מסך NVIDIA .

SdVd

New member
אבל לדגם שלך יש דרייברים באתר...

איך אתה ממליץ לחפש? פשוט לנסות להתקין דרייברים לחלקים ממחשבים מסדרות אחרות?

ypm

New member
אכן אתה צודק.... לא זכרתי שיש חלק ../images/Emo13.gif

אבל אם תסתכל טוב תראה שאין שם דרייברים לכל הרכיבים במחשב.... כך תחפש דרייברים באתר דל, תכנס לכתובת זו support.dell.com ובשדה החיפוש תתחיל לחפש דרייברים לפי הרכיבים שנחוצים למכונה שלך אם הדרייבר לא מתקין עצמו אוטומט, אפשרי לנסות להתקינו ידנית גם ניתן לחפש פתרונות ועזרה בפורום דל - www.dellcommunity.com

Y. Welis

New member
במקרים לא מעטים, אצל DELL ו-HP, הדרייברים

שבאתר *מטעים* ולא מתאימים (בעיקר אם זה דגם שלא בא עם XP). לא ברור לי מדוע ההטעיות האלה - אולי זה משהו אוטומטי. רק מאמרי התקנה מהרשת מסייעים במצב כזה, ולמרבה המזל יש לא מעט.

sb21

New member
אבל Qucikset ו-Notebook system Software

זהים. ד.א: מתי דל השיקו את ה-Inspiron 1420? הם השיקו בו זמנית את סדרת את הסטודיו ואת הדגם הזה?

SdVd

New member
תודה אבל זה בשביל אקס-פי ואני רוצה ויסטה..

למעלה