שאלה בנוגע ל21 Things

UnprodigalSon

New member
שאלה בנוגע ל21 Things

זה יצא כסינגל מתוך URS או בצורה מוזרה כלשהי מתוך FOS? כי מה שראיתי בקליפ לקוח מתוך FOS, גם ה"מערכון" בהתחלה, וגם השיר עצמו, לא? אשמח לקבל תיקונים. בלי שום קשר, מישהו יכול בבקשה להסביר קצת מה הסיפור מאחורי הVancouver Sessions? חוצמזה שהן הקלטות ממש מוצלחות לדעתי, מתי היא הספיקה להקליט גירסת אנפלאגד לSCC והאם זה מתוכנן לצאת איכשהו מתישהו, או להגיע מיד ליד על גבי האינטרנט?

Rוית

New member
מהדברים שאני יודעת-

PI יצא כסינגל של URS. על איזה קליפ אתה ראית שקשור לFOS? לא הבנתי כ"כ..
הסשנים בוונקובר, לפי מה שאני יודעת, היו אמורים לצאת כדיסק אקוסטי לציבור הרחב בסוף 2004 אם אני זוכרת נכון (ואני בטח לא).. בסוף, בצורה לא מפתיעה במיוחד, הדיסק לא יצא.. לא ידוע לי על כוונה להפיץ את זה בדרכים מקובלות, אבל כולנו מקווים שכן

Rוית

New member
../images/Emo6.gif וואלה

חחח טעות של צעירים
התנצלותי הכנה
אבל עדין לדעתי הוא אם כבר כסינגל מURS ולא מFOS.. הגיוני יותר שהסינגל יהיה מהאלבום ולא מהEP.. למה התמונות בקליפ הן בעיקר FOS? מממ WELL, זה כבר מחזיר אותנו לתיאורית ה"איך-אלאניס-משקיעה-בקליפים-שהיא-משחררת-לאוויר-העולם":) זה גם אחלה פירסום לדיוידי, שיצא תקופה לא קצרה אחרי... אבל אולי יש עוד פרטים שאני לא יודעת, אז פשוט נחכה לעוד תשובות.. (ואיך לכל הרוחות הגעתי לPI?!?!

זהו שכשקניתי את urs ...

היה כתוב במדבקה אדומה על העטיפה שלו שהוא כולל את הלהיטים: hands clean, 21 things ו so unsexy אז לתומי חשבתי שהשניים האחרונים גם יצאו כסינגלים. אבל נראה לי שלא...

למעלה