שאלה בנוגע ל...

kagekun

New member
שאלה בנוגע ל...

כסף, אתם לא חייבים לענות אבל אולי תוכלו לנדב לי מעט מידע, ראיתי שהנושא לא עולה פה וגם בלוחות זה לא מופיע. לא מעניין אותי מישהו ספציפי אבל באופן כללי כמה עולה להתאמן במסגרת לחודש. נגיד שיעור של בוגרים שעה וחצי או שעתיים, פעמיים בשבוע או פעם בשבוע. כמה שיותר אופציות יותר טוב, אם קיימת אופציה לתשלום עבור כל שיעור בנפרד אז גם זה מעניין אותי... תודה למי שיגיב.

קוזושי

New member
כסף

השאלה שלך כללית מדי, זה נע בין 100 ל 250 ש"ח יש ביותר ויש בפחות. אני מכיר גם מקום שאפשר לשלם 30 ש"ח לאימון. יש מקומות שהסכום הוא לפעם בשבוע ויש פעמיים ויש כל יום.

bizhar

New member
הוא שאל על תשלום פר שיעור

ולא על בסיס קבוע. כמו שיעורי נהיגה.(הבת שלי מרוקנת לי את הכיס! קשה! קשה!..פעם היינו לוקחים 5 שיעורים, ניגשים לחמש דקות טסט וזהו..אבל אז זה לא מה שהיה פעם!)

nage

New member
בין 140 ל 280 ש"ח

אולי גם טיפה יותר או טיפה פחות

kagekun

New member
יותר ספציפי...

פעם בשבוע שעתיים - כמה לחודש? (כמה זה יהיה לשעה וחצי) פעמיים בשבוע שעתיים - כמה לחודש? תודה

nage

New member
תראה

אני לוקח 140 על פעמיים בשבוע שעה וחצי המורה שלי לוקח 200 על 7 אימונים בשבוע שאורכם נע בין שעה לשעה וחצי אין כ"כ חוקיות בנושא הזה

איקידו

New member
מחירון מעודכן לדוג'ו ברחובות

פעמיים בשבוע שעה וחצי כל פעם 02948 פעמיים בשבוע מותר לאחר 09894 פעמיים בשבוע אסור לאחר 09884 פעמיים בשבוע כולל החטפות פה ושם בתוספת של 098984 פעמיים בשבוע S&M בתוספת של 098984 7 אימונים בשבוע 09890834 לחודש 7 אימונים בשבוע + קורס להארה רוחנית (כולל תעודה) 0989843 קורס לחיי נצח תוספת של 909898342 קורס היעלמות 0980984 קורס מסעות יקום אסטראליים 09890874 אין כפל מבצעים עד גמר המלאי מבצע החודש : שלם וקח !!!

בודוקאן

New member
שכחת...../images/Emo163.gif

לי זה עולה יותר!

WaveGal

New member
ואיך בדיוק נגמר המלאי? הא?

ולמה אין 7 אימונים בשבוע ומותר לאחר? ולמה רק 7 בשבוע? אותך לשלומימ!

למעלה