שאלה בנוגע ל VB 2005 יש אפשרות להפעיל ישומים שנבנו ב VB 2005 (NET) ללא התקנת FRAME-WORK במחשב?
A ahillel New member 3/8/06 #1 שאלה בנוגע ל VB 2005 יש אפשרות להפעיל ישומים שנבנו ב VB 2005 (NET) ללא התקנת FRAME-WORK במחשב?
D De-Panther New member 5/8/06 #5 בטח שכן!! נניח שאתה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif רוצה לשלוח למישהו קובץ כלשהו שהכנת ואתה רוצה שהוא פשוט יפעיל את הקובץ וזה יפעל לו אם אין לו פריימוורק אז הוא צריך להתחיל להתקין את זה... זה מבאס תחת
בטח שכן!! נניח שאתה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif רוצה לשלוח למישהו קובץ כלשהו שהכנת ואתה רוצה שהוא פשוט יפעיל את הקובץ וזה יפעל לו אם אין לו פריימוורק אז הוא צריך להתחיל להתקין את זה... זה מבאס תחת
U Ultra Spidey New member 5/8/06 #6 ברור, גם אם אתה רוצה לשלוח למישהו קובץ שהכנת בג'אווה אתה צריך שיהיה לו JVM.
U Ultra Spidey New member 5/8/06 #9 .. אז די תתבאס כשתגלה שאין לו חשמל והוא צריך להזמין טכנאי שיחבר לו נקודות גישה, לא??
S somebodddy New member 5/8/06 #12 גם JAVA היא כבר דבר אלמנטרי אמנם לא כמו מחשב, אבל מספיק בשביל שימוש המוני. גם דוט נט הופכת להיות כזאת.
גם JAVA היא כבר דבר אלמנטרי אמנם לא כמו מחשב, אבל מספיק בשביל שימוש המוני. גם דוט נט הופכת להיות כזאת.
D De-Panther New member 5/8/06 #14 אבל גם במחשבים עם..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif מערכת הפעלה XP עדיין אין בכל המחשבים פריימוורק וצריך להתקין במיוחד ברוב המחשבים יש ג'אווה גם בלי שיתקינו במיוחד...
אבל גם במחשבים עם..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif מערכת הפעלה XP עדיין אין בכל המחשבים פריימוורק וצריך להתקין במיוחד ברוב המחשבים יש ג'אווה גם בלי שיתקינו במיוחד...
A ahillel New member 5/8/06 #15 אני עובד עכשיו עכשיו על... משחק אסטרטגיה. אני חושב שאני אעלה דמו מתישהו בשבוע הבא.
D De-Panther New member 5/8/06 #16 נשמע טוב אבל אתה...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif משתמש בVB או VB.NET?? עובד עם דיירקט איכס??
נשמע טוב אבל אתה...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif משתמש בVB או VB.NET?? עובד עם דיירקט איכס??
A ahillel New member 5/8/06 #19 תשובה.. הקומפיילר זה VB 2005 NET, אבל הרמה של התיכנות היא בסיסית ביותר. אין לי ידע רב בשפות תיכנות, הקטע העיקרי שאני משקיע בו זה האלגוריתם. והוא די מפותח. אין לי גם מושג ב DIRECT X. אני משתמש בספריית GRAPHICS של VB.
תשובה.. הקומפיילר זה VB 2005 NET, אבל הרמה של התיכנות היא בסיסית ביותר. אין לי ידע רב בשפות תיכנות, הקטע העיקרי שאני משקיע בו זה האלגוריתם. והוא די מפותח. אין לי גם מושג ב DIRECT X. אני משתמש בספריית GRAPHICS של VB.
U Ultra Spidey New member 5/8/06 #17 לא נכון JAVA לא בא ישר עם Windows, צריך להתקין אותו בנפרד. גרסה 3 של הפריימוורק כן תכלל בVista.
D De-Panther New member 5/8/06 #18 בעבר אז באה איזושהי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif גירסה של ג'אווה עם הווינדווס וג'אווה יש גם בלינוקס...
בעבר אז באה איזושהי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif גירסה של ג'אווה עם הווינדווס וג'אווה יש גם בלינוקס...
R Reilak New member 13/8/06 #20 לצורך העניין... גם אני עובד עכשיו על משחק בVB2005, כמה כבר שוקלת ההתקנה של הFRAMEWORK?