שאלה בנוגע ל- titanum backup?

dan10011

New member
שאלה בנוגע ל- titanum backup?

מי שעובר בין רומים כל הזמן. איך אתם מגבים את האפליקציות והדאטא שלהם? האם כל פעם מעבר עם הטיטניום באקאף לא גורם להוספת ג'נק על המערכת? ולגרום לאיטיות ושאר הבעיות שאופייניות לגיבוי מהסוג הזה?

תודהה

BobboVilla

New member
זה תלוי בסיבות להחליף רום

בהתחלה אני באמת הייתי מגבה את כל האפליקציות (שהורדתי, לא אפליקציות מערכת - זה מסוכן מדי ועלול לעשות בעיות) ומשחזר אותן אחרי התקנת הרום. בשלב מסוים כבר לא היה לי כוח להתעסקות הזו והייתי מנצל את ההזדמנות של החלפת רום כדי לצמצם את רשימת האפליקציות שלי.

dan10011

New member
בדיוק כך עבדתי אבל!

אם אתה אחד שמחליף כל גרסה-שתיים שיוצאים אז אי אפשר כל פעם להתקין ולקנפג הכל מחדש.... זה מלא עבודה וזמן!
מעבר לזה... מתי המעבר יהיה מוצלח ללא ביצוע מחיקה מלאה WIPE\RESET?אני תמיד מבצע מחיקה מלאה של הכל?
זאת אומרת אם יש רום גרסא לדוגמא 4.2.2 ואז יוצא 4.3 על מנת לבצע עדכון על אותו רום מבלי לעשות מחיקה של הכל מתי זה אפשרי ומתי לא?

BobboVilla

New member
יש סוג של פיתרון לכך

אחת מהאפשרויות של Titanium Backup היא לעשות גיבוי של מידע שהשתנה, כך שלא צריך לבחור כל אפליקציה בנפרד, אלא אפשר לגבות הכל מחדש במספר לחיצות בודד. בנוסף, אפשר גם לעשות גיבוי שיישמר בתור קובץ Zip שניתן להתקין מה-Recovery, וזה גם כן חוסך זמן.

dan10011

New member
מכיר מדריך טוב לפונקציות של הטיטניום ?

שרכשתי אותו אני זוכר שהיה אתר שמסביר ממש טוב ואני לא מוצא אותו שוב.
ותודה

BobboVilla

New member
לא מכיר

וגם אני משתמש במכשיר אפילו בלי רוט כבר כמה חודשים, כך שאי אפשר לסמוך גם על הזיכרון שלי
.

הנה, נסה לקרוא את זה

הנה ניסיון לא רע בכלל להדריך אותנו בשימוש בתוכנת הגיבוי.
גם אני מקווה שאם וכאשר יום אחד אצטרך לשחזר את שגיביתי לא אקרוס תחת שפע הגיבויים וגיבויי הגיבויים.
עד אז, שווה לקרוא

למעלה