שאלה בנוגע ל ASUS 636 ..

bugy22

New member
שאלה בנוגע ל ASUS 636 ..

שלום לכם, יש לי את המכשיר הנ"ל.. הבעיה שאני לא מצליח לגלוש באינטרנט דרכו.. הפעלתי את הWIFI זיהה כמה רשתות, ביצעתי את הפעולה התחבר על הרשת הזמינה ושיש בה הכי הרבה קווי קליטה.. לדוגמא במגדלי עזריאלי שהרשת פתוחה לכל הגולשים..ורשם לי מחובר, גם לא הצלחתי לכנס וההודעה שאני מקבל אחרי הכניסה ל INTERNET EXPLORER : אין אפשרות לאתר את הדף, בדוק את השם ונסה שנית. או הודעה אחרת : לא יכול להתחבר עם הגדרות החיבור הנוכחיות...לחץ על הגדרות.. נכנסתי להגדרות והכל תקין על פי גם התמיכה הטכנית של רון לייט... אשמח לעוד הכוונה , אולי אני מפספס משהו... תודה ..

BravoMan

Active member
כמה דברים:

א) רק בגלל שהרשת לא מראה אבטחה, אין זה אומר שתוכל לגלוש דרכה. יתכן שהיא נעולה לפי MAC ADDRESS או שהיא בכלל לא מאפשרת גישה לאינטרנט. ב) אני לא יודע מה ההגדרות שלך, אבל כדי להמנע מהודעת ה"לא יכול להתחבר עם הגדרות ..." יש לוודא שיש התאמה בין מה שבחרתה ב"רשת זו מתחברת ל.." (כשאתה בוחר רשת WIFI) לבין מה שיש ב הגדרות->חיבורים->חיבורים->מתקדם->בחירת רשתות->תוכנות שמתחברות לאינטרנט... (רשימה עליונה) THE INTERNET = MY ISP WORK = MY WORK NETWORK לא הייתי אף פעם באזריאלי עם מכשיר WIFI אבל יתכן שהרשתות שאתה קולט שם זה רשתות פנימיות של משרדים \ עשקים במקום ובכלל לא HOTSPOT לגישה ציבורית. אם זה כן HOTSPOT אז אולי מישהוא במקום ידע מה ההגדרות שצריך בשביל לצאת דרכו לאינטרנט (PROXY, GATEWAY וכו')

seani

New member
לי לא הייתה בעיה לגלוש שם

יש לי את אותו המכשיר ואני גולש בעזיראלי בלי בעיות מיוחדות. אחרי שאתה מזהה את הרשת שם, תפתח את האקספולרר ותעשה לו ריפרש. הוא יציג לך דף שבו הוא מבקש שתאשר את הסכם הגלישה, וזהו..

bugy22

New member
טוב..

קודם כל תודה.. שניתי בהגדרות והחלפתי כמו שרשמת לי..עדיין לא מצליח לגלוש, החלון שהיה לי אז כן של HOTSPOT עם שם משתמש וסיסמא.. מה שכן לדעתי כאן בפורום קשה לטפל בזה, צריך להראות לאיש מקצוע / טכני..וזה בטח רק ברון לייט.. עוד משהו..כרגע מופיע לי קליטה מלאה של משהו אחר: AT&T Wireless .. יכול להיות שמזהה כרטיס רשת אלחוטי?? וכרגע לא בעזראילי..

mrunderhill

New member
מעניין. גם לי זה קורה

אצלי הבעיה היא דווקא בעזריאלי. אני מצליח להתחבר לROUTER שלי בבית, והוא מאובטח. בעזריאלי הוא מזהה את הרשת, ולא מתחבר. וזה קורה לי בעוד מקומות פתוחים (HOTSPOTS). כרגע המכשיר שלי עושה קצת בעיות, אבל אני מקווה לנתח את הבעיה בהזדמנות.

רם 1234

New member
גלישה ב- ASUS 636

יש לוודא שהמשבצת "התחבר באמצעות שרת PROXY" אינה מסומנת. שים לב גם לאייקונים של הרשתות השונות- יש משמעויות שונות לסימנים אלו. העזר גם בספר של המכשיר.

למעלה