שאלה בנוגע ל-Amplitube יש אפשרות לפתוח אותו כמו סמפלר או וי אס טי של גיטרה ולא רק כאפקטים לגיטרה?
T TheDudeall New member 22/5/07 #1 שאלה בנוגע ל-Amplitube יש אפשרות לפתוח אותו כמו סמפלר או וי אס טי של גיטרה ולא רק כאפקטים לגיטרה?
T TheDudeall New member 22/5/07 #3 אה, תודה ]= עוד שאלה יש אפשרות לשים אותו כאפקט על וי אס טי אחר של גיטרה?
D da^Lord New member 22/5/07 #4 כן והוא יתן סאונד של מדמה מגבר אפשר לשים אותו על כל ערוץ אודיו או ויאסטי שבא לך פעם ניגנתי בסינטי (אלבינו) משהו עם סאונד של גל מסור פשוט, ועם האמפליטיוב יצא סבבה - מזכיר קצת גיטרה חשמלי
כן והוא יתן סאונד של מדמה מגבר אפשר לשים אותו על כל ערוץ אודיו או ויאסטי שבא לך פעם ניגנתי בסינטי (אלבינו) משהו עם סאונד של גל מסור פשוט, ועם האמפליטיוב יצא סבבה - מזכיר קצת גיטרה חשמלי
T TheDudeall New member 23/5/07 #5 יש לי שאלה של מתחילים איך שמים אותו כאפקט? זאת אומרת, אני נכנס למאסטר אפקט ב-Deviecs ואני רואה אותו שם תחת Guitars אבל הוא לא עושה כלום על הערוצים שמופעלים.
יש לי שאלה של מתחילים איך שמים אותו כאפקט? זאת אומרת, אני נכנס למאסטר אפקט ב-Deviecs ואני רואה אותו שם תחת Guitars אבל הוא לא עושה כלום על הערוצים שמופעלים.