שאלה בנוגע לתולעים

daff29

New member
שאלה בנוגע לתולעים

מה יש טבעי שאפשר לקחת נגד תולעים? (בטן נפוחה, גרוד בפי הטבעת)

daff29

New member
הכל שם תרופות מרשם

שלא בטוחות לשימוש בהריון. בדקתי לפני שפניתי לפה

תרופות בטוחות בהריון-

הן תרופות הומאופתיות ויש אפשרות גם לרפא "תולעים" בדרך הזאת. צריך רק לקבוע פגישה עם הומאופת. אי אפשר דרך הרשת. כל טוב עירית

0 אור 0

New member
בפורום תרופות סבתא???

לא ידוע לי שיש שם אפילו תרופת מרשם אחת, כמה שזכור לי ממליצים על שום ועל גרעיני דלעת, אבל אולי יש עוד משהו שאני לא זוכרת.

daff29

New member
לא הבנתי אותך בהתחלה

חשבתי ששלחת אותי ל"פורום תרופות" וחתמת בשם "סבתא". ומצאתי לא שם אבל בהחלט הרבה המלצות על שימוש בשום (מכל הכיוונים) זרעי דלעת, אמבטיות סוכר והמנעות מדברי מתיקה. ולקיחת תוספי חיידקים ידידותיים. ועל תרופות הומניות רגילות כתוב שהם לא בטוחות בתחילת הריון. אז התחלתי משהו משולב. יש הקלה.

0 אור 0

New member
אבל אני באמת סבתא

רק שלא עלה על דעתי אף פעם לחתום ככה, אולי כשאני אכתוב מכתבים לנכדה המקסימה שלי ..

freearth10

New member
ממליצה

על תמציות קריסטלים. את בהריון? באיזה חודש?
מאיה.

daff29

New member
שבוע 8 +3 ימים

אשמח לשמוע פרטים נוספים. לא רוצה לקחת תרופות "רגילות" רוצה להמנע ככל האפשר. תודה

freearth10

New member
הייתי משתדלת להמנע מכל טיפול

לפחות בשלושת החודשים הראשונים. הגוף שלך עובר עכשיו שינוי ולא קל לו איתו ולכן קל לתולעים להתיישב שם בבטן. אני מאמינה שהגוף שלך ימצא את הדרך שלו לשחרר אותם מקרבו. כל עזרה חיצונית היא לדעתי הרבה פחות רצויה, אבל אם תראי שאת לא יכולה בלעדיה הייתי מעדיפה טיפול כמה שיותר עדין. תמציות קריסטלים, כמו תמציות באך,מאזנות אותנו אנרגטית, מה שמשפיע בצורה מאוד עדינה על הגוף הפיזי.
מאיה

למאיה-דיעה שונה לגבי טיפול בהריון

מניסיוני, ההריון הוא התקופה הטובה ביותר לטיפול. בתקופה הזאת כל ההדחקות והכיסויים שהאשה עומלת עליהם ביומיום נפרצים וניתן להגיע לעומק טיפולי. גם ההירון הלידה ובהמשך התינוק נשכרים מהטיפול הזה. "לא לטפל ב-3 החודשים הראשונים" היא המלצה רפואית שחוששת שבמקרה שיהיו תקלות בזמן הזה יאשימו את הרפואה. כך שזה חלק מאי נטילת הסיכונים הרפואיים וזה מקרין גם על הרפואה המשלימה וחבל שכך. כל טוב עירית

freearth10

New member
ההריון הוא תקופה של שינוי

שלושת החודשים הראשונים הם חודשים קריטיים, חודשים שהם חשובים ביותר בקשר הזה שנוצר שלדעתי צריך לתת לו את המקום שלו. אני רואה את הבחילה, ההקאה, התשישות... כתגובה על תהליך השינוי הזה, שהוא תהליך בריא. לבוא ולהוסיף אתגרים בתקופה כל כך מאתגרת זו לדעתי טעות. לקחת מהאם שבדרך חלק משמעותי מהקשר שנוצר בתהליך ההתהוות גם היא טעות לדעתי. טיפלתי פעם בילד שהאם עברה תהליך של שינוי בתקופה בה היא היתה בהריון. היא עשתה שם עבודה טובה. הרבה דברים השתחררו שם. היא נגעה בהמון עצב, בתחושה של ניתוק והצליחה לשחרר שם משהו, אבל התהליך הזה נחווה כטראומטי אצל התינוק שבדרך והוא זה שהשפיע על כל חייו. ההריון זו תקופה מדהימה ביופיה של למידה של משהו שצומח מתוכי. אי אפשר לפסוח על השלב הזה, בדיוק כמו שאי אפשר לפסוח על רגע הפרידה מהשלב הזה.בנוסף מדובר כאן בטיפול בשניים. אנחנו יודעים מה האם רוצה כשהיא פונה לעזרה. האם אנחנו יודעים מה העובר רוצה?
מאיה

אולי אנחנו מדברות במונחים קצת שונים

אני אנסה להיות יותר מדויקת. 1. שלושת החודשים הראשונים הם אכן יותר רגישים. (המונח -קריטי נראה לי קצת מוגזם). כאשר הם מלווים בהקאות ותשישות נסבלת, אין מקום להתערבות. אבל אם ההקאה היא עד גבול ההתייבשות למשל-נראה לי חשוב לטפל גם בחודשים הללו. או אם האם מרגישה שההריון לא רצוי לה-זה "קריטי" לטפל גם בחודשים האלו. 2.טיפול הומאופתי איננו תהליך של שינוי אלא איזון וחזרה ל"מרכז" ולכן זו איננה "עבודה" כנגד כוחות או נטילה כלשהיא של אנרגיה. ההיפך הוא הנכון. 3. אם תהליך שעברה האם נחווה אצל התינוק כטראומתי, עבורי זה סימן מובהק שהתהליך לא היה נכון או לא בזמנו. 4. אני מסכימה בהחלט שהטיפול בהריון הוא טיפול בשניים ומניסיוני הטוב אני יכולה לומר לך כמעט בודאות,שהטיפול ההומאופתי באם בזמן ההריון הביא לעולם תינוק רגוע וטוב לב. עירית

freearth10

New member
כמה שאלות

לגבי 1 -כשהאם מרגישה שההריון לא רצוי לה - טיפול בהריון יביא לתוצאות שהיא לא רצתה בהן במודע או שלא במודע. וזה בדיוק המקום שבו אני לא הייתי רוצה להתערב. 2. איך המקום הלא מאוזן הופך פתאום למאוזן? האם לא חל שם שינוי בדרך? 4. מאיפה הוודאות הזאת מהי הסיבה לכך שהתינוק נולד רגוע וטוב לב? יכול להיות שהיו עוד גורמים חוץ מהטיפול ההומיאופתי שהביאו לכך? ועם 3 - אני בהחלט מסכימה.
מאיה

אנחנו מתחילות להסכים../images/Emo6.gif

אז ככה לגבי 1-כשהאם מרגישה שההריון לא רצוי לה, התינוק ייולד בהרגשה שהוא לא רצוי. זו כבר סיבה מספקת לטפל באם. ואם היא מחליטה בכ"ז להשאיר אותו כדאי שתעבור תהליך של התחברות ובמקום הזה נראה לי שחשוב מאד להתערב. 2. המקום הלא מאוזן מתאזן בתהליך עדין ואיטי ובעיקר טבעי. כך שלפעמים האדם שמגיע לפגישת מעקב אומר שלא קרה כלום. בעוד שבהמשך מתברר שקרה הרבה. ז"א האדם נמצא במקום אחר באופן טבעי והוא "שכח" איפה היה מקודם. 4. יכול להיות שהיו עוד גורמים. הוודאות היא בעיקר סטטיסטית. וגם - כשאני מטפלת בתינוקות אני מוצאת הרבה פעמים את הסיבה העמוקה לבעיה של התינוק אצל האם. אני בטוחה שלו הייתי מטפלת באם בזמן ההריון (או קודם לכן) לא היה צורך לטפל אח"כ בתינוק. עירית

freearth10

New member
כשהאם מרגישה שההריון לא רצוי לה

אני לא חושבת שאני צריכה להתערב בתהליך הזה. אלה הם החיים שלה וזו היא שצריכה לקבל את ההחלטות שלה . היא מכירה את עצמה יותר טוב מכל אחד אחר וחוץ מזה יש לה בטח את הסיבות הכי טובות לא לרצות בהריון. לא פעם פגשתי במקרה שההריון לא היה רצוי מסיבות שבכלל לא קשורות לאם ולילד : מצב כלכלי/בטחוני... קשה. האם החליטה בסופו של דבר להמשיך את ההריון וכשהתינוק נולד הוא היה עבורה הדבר הכי יקר בעולם. ובכל זאת, הנתק הזה אותו הוא חווה בתחילת ההריון השפיע על כל חייו, עד לשחרור אותה החוויה. כשהמקום הלא מאוזן מתאזן זה בדיוק מה שאני קוראת - שינוי. לפעמים (גם בהומיאופתיה) השינוי הזה הוא לא כל כך עדין ודורש המון כוח ובתקופה שהיא כל כך רגישה לא הייתי רוצה להעמיס עליה עוד. ואני מסכימה שאם היינו מטפלות באם קודם לכן - לא היינו צריכות לטפל אחר כך בתינוק,אבל זה לא נעשה ואני לא מאמינה שתקופת ההריון זה הזמן הנכון לעשות את כל השינויים האלה.
מאיה

למעלה