שאלה בנוגע לתארים

גיל14

New member
לפי מה אתה אומר

שבוגר מדעים מדוייקים יכול להרשם בפנקס המהנדסים? לא ראיתי שום אזכור לדבר הזה בנוסח החוק.

vinney

Well-known member
בנוסח החוק הזכות להחליט מי רשאי

שמורה לשר הממונה, אני בדקתי את זה לפני כמה זמן באחד הויכוחים שלי עם נירו בפורום האוניברסיטה הפתוחה.

vinney

Well-known member
טוב, אני לא מוצא את הקישור הזה שוב...

בטח יצוץ לי עוד פעם מתישהו
מצאתי פעם קישור שמפרת את התקנות של משרד התעשיה בהקשר הזה, והיה רשום שם שכל בוגר במדעים מדויקים רשאי, והיה גם איזו פרסומת של אחת המכללות שאחת ה"יתרונות" שלה היה שהיא מימנה את הרישום בפנקס מהנדסים עבור בוגרים שלה במדעי המחשב (לא הנדסת תוכנה!). בכל מקרה, רישום בפנקס מהנדסים צריך רק מי שצריך רישוי מקצועי, בתחום המחשבים אין בזה שום צורך, ואף אחד לא עושה את זה. אם כבר, אז נרשמים בארגון מנתחי מערכות, או ארגונים בינלאומיים כמו אלה שציינתי בסקר של היום, אבל גם זה יותר בשביל הקשרים, כי שוב - לא צריך רישוי.

טוב, אני עדיין טיפה מבולבלת ../images/Emo3.gif

חברה שלי הפנתה אותי לסיפריית מקצועות באונ' חיפה - פשוט כי שם אולי אני אקבל רעיון יותר טוב לגבי מה בפועל יוצא מכל תואר. וב"ש כי הבנתי שזה קמפוס ממש מוצלח מבחינה חברתית, וזה די חשוב לי. אני גרה 15 דקות הליכה מהטכניון, אבל גם מספיק קרובה כדי לדעת שאני לא אסתדר שם כש-99% מהזמן שלי יוקדש ללימודים ואולי אחוזון מסכן לחיים חברתיים. פשוט כי אני אצטרך לדגור על לימודים בלי הפסקה כדי לעמוד בקצב.

HaifaMan

New member
שטויות

ההשקעה בטכניון לא הרבה יותר גבוהה מההשקעה הנדרשת במקומות אחרים כדי להצליח. הכל סטיגמות. מנסיון אישי - אפשר גם ללמוד ולהצליח בטכניון וגם לשמור על חיי פנאי נורמליים. (אל תצפי לצאת כל לילה לפאבים ולקום ב12 אבל עדיין...)

למעלה