שאלה בנוגע לרמת ורבר

karina22

New member
שאלה בנוגע לרמת ורבר

אנחנו תל אביבים ולא מכירים את פתח תקווה, ראינו דירות לרכישה במכירים ממש סבירים ברמת ורבר ראינו שזה קרוב לקניון, קרוב לפארק, קרוב לנווה גן ואם המושבות, אבל אין לנו מושג איך השכונה. יש לנו תינוקת אז חשוב לי גם גני ילדים, גני שעשועים, פעילויות, אוכלוסיה צעירה. מישהו יכול לספר לי על האזור והאם הוא כדאי?

יש לה מיקום נחמד אבל זאת לא שכונה טובה

בתי רכבת ישנים. אבל מה שכן המיקום שלה יחסית טוב, קרוב להכל, קרוב לשכונות החדשות והטובות וכמו שאמרת לקניון ולפארק אבל היא נחשבת שכונה בסגנון השכונות של דרום תל אביב

Cell313

New member
מחזק

ברמת מחירים כזו הייתי מעדיף את עין גנים\המרכז השקט

גדלתי שם

אז זה היה נחשב לשכונה טובה ואיכותית אני לא יודעת איך המצב כיום- אולי תלוי באיזה חלק של השכונה

uzi66

New member
עין גנים

נחשב עדיין לאזור טוב גם הגנים ובית הספר בפרט

The Pooh Lady

New member
אנחנו גם מחפשים דירה לקניה בפ"ת ונשמח לעזרה

אין לי מושג על מ נחשב טוב ומה לא חוץ מאם המושבות ונווה עוז (שתי שכונות שהן מעל התקציב שלנו). מאיפה בגדול רצוי להתרחק ואילו שכונות נחשבות טובות?

corrupt

New member
שלום לך

ראשית כל, אני ממש לא מסכים עם מה שכתבו החברים מעליי... כמי שגר בשכונה ב- 13 השנים האחרונות, אני יכול להצביע על מספר נקודות חשובות: 1. השכונה הינה שכונה שקטה מאוד, עם אוכלוסיה טובה, לא רעשנית. 2. המיקום של השכונה מהווה את אחד היתרונות שלה - קרבה למרכז העיר, לקניון הגדול, לביה"ח שניידר ובילינסון, לבתי ספר וגנים, למרכזים מסחריים נוספים כמו אם המושבות, יכין סנטר, למשרדי הממשלה - משרד הפנים, לשכת התעסוקה, בטל"א וכו', לתח"צ בז'בוטינסקי המתחדש ותחנת הרכבת בקרית אריה, קרבה ליציאות מפ"ת של כביש מכבית 471, דרך הרב מלכה למחלף התקווה ודרך אם המושבות העתידית. 3. בתי הרכבת המדוברים, הם קומץ זעום שממוקם בעיקר על ציר ז'בוטינסקי ורחוב הפועל הצעיר. שאר הבתים הם צמודי קרקע או בנייני קומות סבירים ביותר. 4. לאחרונה החלו בפרוייקטים חדשים של בנייה בסגנון הייטקיסטי כמו באם המושבות, למשל ברחוב הפלמ"ח, שלא לדבר על בתי הפאר שצמודים ליד לבנים מצד רחוב י.ל פרץ. לסיכום, אני ומשפחתי מרוצים מאוד מהשכונה ולא רואים את עצמנו עוברים מכאן.

למעלה