שאלה בנוגע לרירית...

מירבב10

New member
שאלה בנוגע לרירית...

היי בנות,
אני אמורה לבצע החזרה ראשונה בעוד שלושה שבועות בערך. הרירית שלי כרגע היא 4 מ"מ, כאשר לפני שבועיים הייתה 6.2. כרגע אני מקבלת טיפול ומקווה שהיא תתעבה.
כידוע לכן, יש להכין את התורמת 21 יום מראש, במקביל לטיפול שלנו. השאלה שלי היא מה קורה אם כעבור 21 יום כאשר אני למעשה מגיעה לקייב, והרירית משתנה. הרי היא כל הזמן משתנה!!!
איך שומרים על עובייה האופטימלי? נניח שבעוד שבוע היא תהיה סבירה..נגיד 7..אך בעוד שבועיים עד להחזרה היא יכולה להשתנות שוב ולחזור להיות דקה..ואני כבר אהיה בקייב.....
מה עושים עם זה?????????

Hold it!

כתבת שאת מטופלת של פרופ' מאוד מכובד. הוא חייב לענות לך על השאלה הזו!!!
במסלולים השונים המסודרים, מי שריריתה לא אידיאלית, יודעים מה לתת לה ומה לשנות לה, ואם חס וחלילה (וסיפרו לי שזה קורה אחת ל...) הרירית לא עבה מספיק להחזרה, דוחים לה את הטיפול. אני לא יודעת איך במסלול עם רופא פרטי, אבל ברור!!! שהוא חייב לענות לך על זה, לפני שאת נוסעת!!

מירבב10

New member
שלום לך...:)

אני מבינה שצריך להמתין שהרירית תהיה אופטימלית. השאלה שלי הייתה בנוגע לכך שהיא כל הזמן משתנה, לא? בכל פעם שאני עושה us הרירית משתנה, פעם היא מתחת ל-6 ופעם מעל.. ממש לא יציבה..הרופא אמר לי לחשוב חיובי...:)

ובאמת שהוא רופא מצויין..פרפקציוניסט במלוא מובן המילה..

כששאלתי את הרופא שלי את השאלה הזו, הוא השיב שעליי להיות חיובית. אני מאד מרוצה מהרופא, היות והוא מאד פרפקציוניסט.
יש פה הרבה בנות שמעלות שאלות בנוגע לרירית ובאמת שהנושא הזה לא ממש ברור, היות והרירית כל הזמן משתנה. אגב, אצל הרופא הזה אני די חדשה , כך שאאני מקווה שהפעם יהיה בסדר..(

מירבב10

New member
היי..

עכשיו משום שעברתי לרופא אחר, עשיתי אצלו פעמיים את ה-us. בפעמים קודמות עשיתי במקומות שונים, ולאחר מכן הבנתי שזה לא נכון, וצריך לעשות באותו המקום.

תחת טיפול תרופתי היא לא אמורה להשתנות.... נשמע שיש לך רופא טוב, לקראת ההחזרה הרירית לא אמורה להשתנות ולהיות דקה יותר....
חשוב לשאול תמיד את הרופא הוא בטוח יידע להסביר לך
בהצלחה!
איילת

מירבב10

New member
היי איילת..

כן, יש לי רופא מצויין, קשוב ומקצועי , ואני מאד מרוצה ממנו.
ביום חמישי, אני שוב אצלו, וכל זאת לאחר שאני נוטלת כדורים, עושה דיקור , לוקחת צמחי מרפא ואוכלת הרבה סלק :)
מקווה לתוצאות חיוביות...אני רק מקווה שעד ההחזרה זה לא ישתנה.

ראשית כדאי באמת לעקוב באותו מקום

לראות שהרירית מתפתחת ומתפתחת כראוי ולא עושה קפיצות אחורה. אבל בשלב בו היא מתפתחת היטב וכאשר לוקחים את הפרוגסטרון - אחרי השאיבה לקראת ההחזרה הרירית מתמצקת ואז כן נראה כאילו היא יורדת מעט.

למעלה