שאלה בנוגע לקיסרית

בונדית

New member
שאלה בנוגע לקיסרית

עשיתי לחברה שלי פריסה וכאשר הגעתי לקלף שמדבר על דרך הפעולה המומלצת יצא הקיסרית. איך ניתן להסביר את הקלף במיקום הזה? תודה

להסביר לה איך להיות הקיסרית../images/Emo47.gif

:) הקיסרית עבורי היא ה-אישה. במלוא רמ"ח אבריה . היא צריכה לנהוג כמו הקיסרית - להיות אישה אוהבת, מחבקת, מעניקה, מטופחת, רומנטית וכו'.

h i l u l i

New member
../images/Emo45.gifנכון, וגם להרגיש נח עם עצמה

הקיסרית בשבילי היא אישה שלא מתאמצת להרשים או להשיג, הכל בא אליה. בעצם כח הנשיות הפסיבית שלה הכל מגיע אליה.כי היא יודעת מה היא שווה, היא אוהבת את עצמה טוב לה עם מה שיש והנינוחות הזו שהיא מקרינה כלפי חוץ מושך אליה את כל הטוב.

קיסרית משמעות../images/Emo140.gif

מחשבה ודיבור: באהבה, ברכות, עם ניצוץ העיניים. בהרגשה: התאהבות, תחושה של הנאה ואהבה. פעולה: התאהבות עד כלות החושים, נאמנות. סקס טוב ומספק. בבית: לעשות מתוך שמחה ואהבה, מסמל אמא טובה רעיה טובה ונאמנה. בקריירה: הצלחה ואהבת העבודה. שכר טוב. בעתיד בחברה: צפוי רומן חדש ומהנה. אם נשוי בגידה. בהפרעה: חוסר סקס, שינאה, העדר אהבה. כתשובה כן/לא - כן חיובי עם כוהן מפרש: חתונה, גירושין, לידת בן זכר. עם נער הגביעים: הריון לא רצוי.

../images/Emo45.gif

האמת הייתי מחפש סימוכין. כגון שמש, או שוטה. לפעמים אחד הנערים. בלי סימוכין איני אומר בוודאות אני רק משער.

נועָה

New member
../images/Emo47.gifהקיסרית, "המלכה", אסתר המלכה

איך יצאה לה "המלכה" לטייל בדיוק בפורים. אגב, השם אסתר בא מהמילה סטאר - כוכב. ורוצה להוסיף לדברי חבריי המלומדים: הקיסרית מקבלת אך גם מעניקה. מייצגת גם אנשים מבינים ומאושרים ויש בה איזון נכון. היא השפע שבטבע. אבל, אם יחסר דבר-מה לקיסרית, היא תלך לאיבוד. בלי בסיס איתן, אין הקיסרית מסוגלת לתפקד, ואז היא יכולה למצוא את עצמה בתחתית. הקלף מציין הסתמכות על גורמי חוץ ותלות בזולת, מכיון שהקיסרית קודם מקבלת ורק אחר-כך נותנת בחזרה. תיאור מצב: גישה פתוחה, מתוך רצון למצות את כל המשאבים.

../images/Emo149.gif היי נועה היקרה.

למה
למה לדעתך אין לה בסיס איתן
היכן הקלף מציין שהיא המלכה מסתמכת על גורמי חוץ
היכן רואים את הקיסרית בתחתית
באיזה מצבים היית אומרת זאת
מדוע היא קודם מקבלת ואחר כך נותנת
את בעצם טוענת כי הקיסרית חלשה ותלותית.
ל מ ה
בגלל שהיא אישה? בגלל הקיסר? בגלל הילדים? חג פורים שמח לך
מיקי

נועָה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח... מיקי, שאני אמות !

מאיפה אתה מביא לי עכשיו את השאלות האלה
אני לא כמוך, מוכשרת כל-כך, בכל הפרטים של הקלפים על פי הציורים. אני לומדת את החומרים מהספרים. וחומר שנראה לי ואני מסכימה איתו אני לוקחת, ואיזה שלא, לא לוקחת. והדברים האלה שכתבתי, זה פשוט נראה לי מאוד הגיוני ומהחיים. מה, לא
אבל לא טענתי שהקיסרית היא חלשה ותלותית. זה קורה לה רק כשאין לה בסיס איתן. ויכול להיות שאת הבסיס נותנים לה הקיסר והילדים . ולפני הילדים - ההריון. ואולי יש עוד גורמי חוץ . כמו אהבה למשל. וכמו השמש. מבחינה אסטרולוגית הקיסרית שייכת לכוכב ונוס (נוגה), ומדובר על השפעות הדדיות של מחשבה ורגש, המופיעים באיזון מוחלט. מבחינה מיסטית הקלף מציין את מידת הרחמים והשפע. הקיסרית מקבלת ונותנת. אין לה בסיס איתן אם היא לא מקבלת - משום שקודם היא מקבלת ורק אחר-כך נותנת. אם היא לא מקבלת אין לה מה לתת. היא מקבלת, לוקחת לעצמה אך גם מעבירה הלאה. וחוצמזה כל אשה תגיד לך שהדברים הללו נכונים. גם הפמיניסטיות. הנותן לא חייב להיות בן-הזוג, אבל צריך להיות לה מקור שפע חיצוני. זו יכולה להיות גם עבודה, אבל עד שהיא מקבלת את הכסף מהעבודה היא חייבת מימון. חק שמח גם לך, יקירי,

פורים היום אז אני מגיב לך בלצון.../images/Emo3.gif

הקיסרית היא האהבה, העושר הפאר והחדוה, היא הנשיקה הראשונה הניתנת היא הסקס והאורגזמה המושלמת. האושר שלה הוא הנתינה, נו.. תפתחי כבר את המתנה. היא מפנקת את בעלה וילדיה, גם כשהאש בוערת בין רגליה. אהבתה היא "לתת" כמו בשיר, ובעלה בזכותה מרגיש עשיר. היא רעיה שאת בעלה דוחפת כדי שיצליח בעבודה נכספת.

נועָה

New member
../images/Emo140.gifנכון, מיקי

זה מקסים. ומי ומה נותן לקיסרית את הכוח להיות ולתת שפע? היא הרי לא השמש. (היא נהנית מאוד מהנתינה, אבל זקוקה גם לקבלה.) הקיסר = הצלחה ושפע (יופיטר) הקיסרית = רחמים ושפע.

למעלה