שאלה בנוגע לציוד

I Crystal

New member
שאלה בנוגע לציוד

שלום לכם! בתור מבינים באלכוהול רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לציוד. 1. איפה אני יכול למצוא כוסות Shot? 2. איפה אני יכול למצוא את הפקקים שאתה מלביש על בקבוקים כדי שהזרימה של המשחקה תהיה איטית יותר (כמו שלברמנים יש לדוגמה על הבקבוקים של הטקילה כדי שיוכלו למזוג בצורה נוחה יותר). ראיתי כאלו אבל הם התאימו לבקבוקים קטנים מאוד ולא מצאתי גודל מתאים לבקבוקים של שתייה חריפה. אני מקווה שהבנתם מה אני רוצה ממכם! תודה מראש!

MidNight Flame

New member
התשובות פשוטות

כוסות שוט אתה יכול למצוא בכל חנות משקאות ואפילו בכל פיצוחים כמעט! פוררים, "הפקקים שאתה מלביש על בקבוקים כדי שהזרימה של המשקה תהיה איטית", אתה יכול למצוא בחנויות לכלי בית ובחנויות למשקאות למיניהן...

MEIMIS

New member
אם המוכר אינו יודע מה זה פורר...

אז שיפטר יכול להיות תחליף לו... וגם "פקק שאני מלביש על הבקבוק כדי שהזרימה תיהיה איטית..." חחחח אני אישית ממליץ לא להשתמש בזה... אלה אם כן אתה עובד בפאב...(או בבית של מייק) שמה הזרימה של האלכוהול היא אכן זורמת ומשתמשים במשקאות הרבה... אם לא... חבל על כל המשקאות שיהיו פתוחים... אז לשימוש ביתי לא לקנות גם אני התלהבתי וזה.. בתחילת הקורס רציתי פורר לכל בקבוק שהיה לי בבית... אחרי הקורס פליירינג בסוף הבנתי שלשימוש ביתי זה סתם מיותר... אבל מה אני מזיין ת'שכל עכשיו 9 בבוקר ואני עייף מת

I Crystal

New member
דווקא לשימוש במסיבה

שהאלכוהול בה יזרום חופשי ולא לשימו שביתי תודה רבה על התשובות!

I Crystal

New member
אגב, משהו מכיר חנויות טובות

למשקאות באיזור אשדוד-רחובות?

למעלה