שאלה בנוגע לפח מטבח

שאלה בנוגע לפח מטבח

שלום לכולכם, לא מזמן שיפצנו, את המטבח פחות או יותר סיימנו, היום השלמתי קצת בקניית פרזולים נוספים והשאלה שלי נוגעת לארון מתחת לכיור. רכשתי מן מתקן נשלף של שתי סלסלות האחת מעל לשניה עבור החומרי ניקוי , ומהצד השני רציתי פח פרקטי. אז זהו שקניתי פח נשלף כזה, שהמסילות מוברגות לתחתית הארון, והשליפה החוצה היא ידנית כאשר המכסה מחובר בחוט לצד הארון ונפתח רק עם השליפה, http://www.gold-pirzul.co.il/GoldPi...1&LNGID=2&TMID=108&FID=291&PID=11653&IID=8322 במציאות נראה יותר נחמד. ההתלבטות שלי האם באמת פרקטי? או שמה עדיף פח שצמוד לדלת והמכסה נפתח עם פתיחת הדלת. היתרון כאן לפי דברי המוכר שהקיבולת יחסית גדולה. החיסרון, צריך להתכופף כל פעם שזורקים, ואז לשלוף את הפח על מנת שיפתח. אני יודעת שהבעייה הרת גורל... אבל בכ"ז אני שואלת לפני שנשחית את תחתית הארון למישהו יש נסיון? תודה מראש, מור

maybesure

New member
כן

לי יש נסיון איתו, אני אוהבת את השיטה הרבה יותר מאשר הפחים התלויים על הדלת. התקנו אותו לפני מספר חודשים, אחרי שהמסילות של הפח הקודם החלידו (אותה שיטה, מסילות ברזל - פח פלסטיק! קצת יותר צר. אני מרוצה בהרבה מפח הנירוסטה בעיקר בגלל רוחבו. אכן נפח גדול. יש לו דלי פנימי נשלף. אני שמה 2 שקיות אשפה כדי לאבטח דליפות, ועד כה לא נאלצתי לשלוף את הדלי הפנימי, רק לנקיון מדי פעם. לגבי התכופפות כדי לפתוח - אם מתקינים את המסילה מספיק קרוב לקצה הארון אין שום בעיה. אין צורך בהתכופפות יותר מאשר לכל פח אחר. ייתרון: אין טפטופים על הדלת כמו בפחים שתלויים על הדלת.

HCG501

New member
היכן רוכשים פתרונות מתוחכמים כאלו? וכמה עולה?

נראה לי שבכל חנות לפירזול אפשר

אני קניתי בראשל"צ עם עוד כמה פריטים, נדמה לי שעלה 300 ומשהו, לא הכי זול, לכן ההתלבטויות.

נראה לי שבכל חנות לפירזול אפשר

אני קניתי בראשל"צ עם עוד כמה פריטים, נדמה לי שעלה 300 ומשהו, לא הכי זול, לכן ההתלבטויות.

מה?

בסכום כזה הייתי משקיעה בדברים יותר מועילים לבית פח פלסטיק נפתח הרבה הרבה יותר זול ונח חוצמזה שימו את הפח מחוץ לבית ! (כמובן שמתאים למי שגר בבית קרקע) מצטערת הפח הזה אפילו מכוער

maybesure

New member
מצחיקה../images/Emo13.gif

לא כולם במחיר כזה http://www.gold-pirzul.co.il/GoldPi....asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=87&FID=291&PID=11653 יש פה מבחר מחירים שלנו עלה 120 שקלים בחנות פרזול. היה לנו דגם פלסטיק קודם - הרבה פחות יעיל. אנחנו גרים בבית קרקע, יש גם פח חצר בחוץ - אבל מה הקשר? לרוץ כל רגע עם שקית אשפה החוצה? לא נראה לי סביר בכלל. ומה הקשר למכוער? ממילא בתוך הארון - פלסטיק, אגב נראה הרבה יותר מכוער. מנסיון.

זה כבר יותר הגיוני

אני מעדיפה בזמן הבישול לשים שקית בכיור שמשמשת אותי ללכלוך בתום ההכנות הכל יוצא לפח מחוץ לבית

estee

New member
רעיון מעולה. יפה ופרקטי. לנו יש כזה,נדמה לי

שקצת צר יותר. הפח נפתח במשיכה קלה. לא הייתה בעית טפטופים(כי שקיות האשפה חזקות ועמידות) מאוד אסתטי.

estee

New member
דווקא הסלסלאות לחמרי הניקוי נראות לי מיותרות

הן תופסות מקום יקר וקשה לנקות מתחתיהן. אנחנו את שלנו ביטלנו.

למעלה