שאלה בנוגע לעייפות

rinutza

New member
שאלה בנוגע לעייפות

האם לחץ ועצבים גורמים לעייפות? אציין שהתחתנתי לפני 10 ימים, והיה המון לחץ ומתח לפני החתונה שנראה לי שיוצא עכשיו (ג´ט לג חתונה כמו שכולם אומרים לי), בנוסף בעלי הטרי יוצא למילואים בשטחים בעוד שבועיים מה שמפחיד אותי בטירוף ואנחנו עוברים דירה בעוד שבועיים. כל מי ששאלתי טוען שכל הנ"ל ובנוסף שרירי הצואר שתפוסים אצלי באופן קבוע (מחשבים, מחשבים...) גורמים לכל העייפות, מאחר וכל בדיקות הדם תקינות. בנוסף, אני חייבת לציין שהעייפות היא לא רצופה - בעיקר בבוקר ובצהריים ואני מתעוררת בשעות הערב. האם זה הגיוני כל מה שכתבתי ובאמת כשנצא מכל הלחצים יהיו לי יותר אנרגיות?

m_katzmann

New member
יש לך את כל הסיבות הטובות../images/Emo49.gif

היי רינה, המון ברכות ושיהיה במזל טוב. וכן, יש לך את כל הסיבות הטובות להרגיש עייפות, אבל למה להמתין ולחכות שהכל יסתדר? כדאי להתחיל עכשיו כאשר את כל כך זקוקה לקצת סדר בכל הבלגן הזה. ראשית, במאמרים יש רשימה של עצות להרפיית מתחים. שנית חפשי מטפל שירפה קצת את המתח הרב בו את נמצאת כי מתח שכזה לאורך זמן לא יכול לעשות לנו טוב. ושלישית יש לך עוד שבועיים. זה המון זמן. נצלי אותו ולא רק לסידורים אלא גם לקצת בילויים.
מאיה

מסכימה עם מאיה..

אין ספק שהגוף שלך עובד בטורבו , זאת הסיבה שהוא עייף , כל המערכות התבלבלו ולכן בלילה את מתעוררת ובבוקר את עייפה משינה לא טובה ומלאת מתחים. שריר צואר תפוסים בגלל מחשבים זה רק תרוץ
המתח מתישב בכתפיים בעיקר בחלק העליון שלו ( חפסי את נקודת הפיסגה בכתפיים - מוכנה להמר שהיא מאוד מאוד כואבת ). לכן כמו שמאיה ציינה אני ממליצה לך בחום לגשת לטיפול מגע שיאצו או טיפולי שמנים יכולים לחולל פלאים לך לגופך ולנפשך . חבל על כל יום של מתח .. המון מזל טוב
יעל

rinutza

New member
תודה רבה, הרגעתן אותי קצת

ואכן הבחור חזר אתמול והעייפות קצת ירדה. האם אפשר להגיע לטיפולים גם דרך קופת חולים. 2 המטפלות שהייתי אצלן עד כה העבירו את חייהן לחו"ל ואני בחיפושים אחר מטפלי דיקור ושיאצו חדשים. באזור השרון רצוי. אם יש לכן המלצות נאי אשמח לדעת. והמון תודה שוב.

למעלה