שאלה בנוגע לסרט בVOD אם אני עשיתי סרט סטודנטים בעבר והוא 8 דקות ואני רוצה להעלות אותו, אני יכול?
A ASL21 New member 6/9/06 #1 שאלה בנוגע לסרט בVOD אם אני עשיתי סרט סטודנטים בעבר והוא 8 דקות ואני רוצה להעלות אותו, אני יכול?
צ צוות אתר Flix New member 6/9/06 #2 תשובה בודאי שאתה יכול ואפילו רצוי שתעלה אותו לפליקס. לגבי ה-VOD, אתה יכול לקרוא את ההסבר כיצד מגיעים לשם. בהצלחה!
תשובה בודאי שאתה יכול ואפילו רצוי שתעלה אותו לפליקס. לגבי ה-VOD, אתה יכול לקרוא את ההסבר כיצד מגיעים לשם. בהצלחה!
A ASL21 New member 6/9/06 #3 אז הנה שאלת ההמשך... בסרט שלי ישנו קטע מהאירוויזיון מהשידור בערוץ 1 שמוקרן על מסך טלוויזיה שבסרט..האם זה אפשרי לשדר את זה ככה בהוט?
אז הנה שאלת ההמשך... בסרט שלי ישנו קטע מהאירוויזיון מהשידור בערוץ 1 שמוקרן על מסך טלוויזיה שבסרט..האם זה אפשרי לשדר את זה ככה בהוט?
צ צוות אתר Flix New member 6/9/06 #4 תשובה קשה לי לדעת מבלי לראות, אני באמת חושב שהדרך הכי טובה היא שתעלה את הסרט לאתר, התהליך בכל אופן מתחיל רק לאחר שהסרט נמצא בפליקס.
תשובה קשה לי לדעת מבלי לראות, אני באמת חושב שהדרך הכי טובה היא שתעלה את הסרט לאתר, התהליך בכל אופן מתחיל רק לאחר שהסרט נמצא בפליקס.