שאלה בנוגע לסורק

noa_f

New member
ומאיפה הם ירויחו כסף?

מייקרוסופט היא חברה שהדבר הטוב ביותר שהיא עושה זה תכנון עסקי. היא הרי לא המציאה אף תוכנה, ושום רעיון מקורי לא יצא מרדמונד. אבל למכור הם יודעים. והדבר הטוב מכל שהם הצליחו לעשות (עבורם, לא עבורנו) , זה לגרום למשתמשים לחשוב ש"ככה זה צריך להיות במחשבים"...מאוד עצוב.

havlaz

New member
יש לי 600P

יש את הדריברים שלו בדיסק של וינדווס 2000

אם מדברים על סורקים

לי יש UMAX 1200 SCSI ואין לי מאיפה להשיג אפילו דרייבר לXP שלא לדבר שהכרטיס סכאזי הוא ISA אבל קניתי סורק אפסון 1240U והוא פשוט פצצה של סורק מהיר איכותי ועובד בלי בעיות בכלל שווה לקנות אם עוד אפשר כי שמעתי שהוא אזל מהמלאי

SCaToPHaG

New member
בקשר ליומקס: דבר עם היבואן (כור)

והם ישלחו לך מייל עם קובץ וורד הכולל התקנת הסורק המדובר על XP צעד אחד צעד. בקשר לISA, אפשר לקנות מהם כרטיס PCI מאושר של יומקס ב50 דולר לפני מע"מ (!) ואפשר לקנות A-CARD ג´נרי בפחות מחצי מחיר.

yossi_maoz

New member
אם צריך להשקיע 50 דולר

רק כדי לממשק סורק סקזי ישן כבר עדיף להשקיע עוד קצת ולקנות סורק USB חדש עם ביצועים יותר טובים. זה היה אחד השיקולים שהביאו אותי להחליף את היומקס הישן שלי. החדש שקניתי אפילו לא צריך כבל מתח, הוא מקבל אותו ישירות מכבל ה-USB...

noa_f

New member
בדיוק.

וחוצמזה, האיקס פי זיהה את הסורק שלי ללא התקנת דרייברים בכלל (עוד בשלב הבטא) - ויש לו תוכנת סריקה מובנית, אמנם פשוטה, אך לפעמים מספיקה.

yossi_maoz

New member
האם הסורק נעול?

אם כן, נסי לשחרר את נעילת מנגנון הסריקה. כמו כן, וודאי שדלת הסורק אכן אוטמת את משטח הסריקה. אם הוא פתוח במקצת, נכנס אור והשטח הסרוק עשוי להשחיר.

uri_a

New member
יריה קטנה באפלה...

רק כדי לנסות את הפטרון הבנאלי ביותר (לפעמים בדיוק שם הבעיה).... תבדקי שוב באיזה מודל צבע מוגדרת לך הסריקה, ותוודאי שלא מופיע שם B/W document או Fax או Line Art וחבריהם...

למעלה