שאלה בנוגע לנ"מ...

K 3 0 0

New member
שאלה בנוגע לנ"מ...

רק למי שבטוח במה שהוא אומר בבקשה, כי התשובות לשאלה מגוונות~! אני מתעניין בנ"מ ושאלתי היא האם אפשר להיות סטינגר כאשר הגובה מתחת ל1.75? אני 1.70 אולי סנטימטר יותר או פחות.... תודה למי שמבין!

atypique

New member
לא נכון!

די לזיין במוח אם לא יודעים ולא מעודכנים. צעירים חראות... נכון לעתה, לא סוגרים את המערך הטקטי, וממשיכים הגיוסים וההכשרות כרגיל.

אתה לא עצבני בכלל

אני אומר מה שחבר שלי שהוא בסטינגר אמר לי בזמן המלחמה באוגוסט כשדיברתי איתו... מאיפה אני יודע מה קרה מאז

Cervical1

New member
....

נשמע דיי הנפצה. לא יודע לגבי העתיד הרחוק אבל בקרוב לא יסגרו אותו זה בטוח. נכון לפתיחת המלחמה ולאיפה שאני הייתי היו סטינגרים בכוננות מלאה, ועם אופי הכוננות שהם תפסו אני בספק עם יסגרו אותם כל עוד יש הילה לאיום מצפון (לא ארחיב מטעמי ב"ש).

דן182

New member
סטינגר

נסגר במחזור הקודם עכשיו נפתח שוב בעיקר בגלל התוצאות של המלחמה והצורך בכוח אדם בגבול בצפון כנראה יסגר שוב ברגע שהמצב יתייצב..אבל אין לדעת מתי זה יקרה.

דן182

New member
נכון, כי פתאום גילו שיש צורך בטילים

לטווח קצר? וכל מה שהם עשו קודם כשהם סגרו אותו הייתה טעות? שאלו שאלה עניינית אז למה לא לענות כמו שצריך? עם כל הרעל, כולם יודעים (ואני מניח שגם אתה) שהסטינגר יסגר ברגע שיהיה מספיק כוח אדם בצפון הרי אפילו את הקורס מפקדי סוללות הדגישו שפותחים רק הפעם, כדי שהסוס החולה ימשיך לרוץ עוד קצת..

2inaroad

New member
באמת יש הגבלת גובה לסטינגר?

הם ממש מסתכלים על כל הבנים בעלי פרופיל 82-97, ואלה שבולטים בגובה ישר מקבלים פור לסטינגר?

דן182

New member
זה לא בדיוק עובד ככה

בעיקרון הדרישות לסטינגר זה מישהו בעל פרופיל 82-97 שיכול להרים ת'טיל עצמו ולכן המגבלת גובה אבל זה לא שהסינון הולך לפי סנטימטרים.. זה גם נורא תלוי בנתונים השכליים שלך. מן הסתם מישהו שהוא יותר קטן עם נתונים שכליים גבוהים (מה זה שכליים, נשמע רע...קב"א ושיט נו) אז יעדיפו לשים אותו בהוק או ביהלום כי שם סביר להניח שיהיה לו קל יותר לבטא את עצמו ולהצליח. מכיר מספיק אנשים בעלי פרופיל 97, סוסים מבחינת הגובה ומבחינת המבנה שהגיעו ליהלום ולא לסטינגר על אף הנתונים הפיזיים שלהם...זה ממש תלוי בדרישה וזה פרטני לכל אחד.

למעלה