שאלה בנוגע לנגן MP3 נייד

Brendan

New member
שאלה בנוגע לנגן MP3 נייד

אני מעוניין לרכוש נגן MP3 נייד חדש (לא דיסק). חיפשתי בכל החנויות ולא מצאתי. מי יודע או יודעת היכן ניתן לרכוש מוצר כזה? באיזה סוג חנויות? -------------------------------------
לא
מעוניין לרכוש באינטרנט וגם לא בכל מיני מכרזים. אשמח לתשובה

Snapple

New member
יש אפשרות

של הדיוטי פרי, אבל אישית אני ממליצה לך לקנות מיני דיסק זה הרבה יותר טוב! מניסיון...

Brendan

New member
תודה + שאלה...

קודם כל, תודה עבור התשובה. שנית, חיפשתי בחנות הדיוטי פרי באינטרנט ולא מצאתי שם נגני MP3 מה עוד שאין לי כוונה לנסוע לחו"ל בקרוב. הסיבה שאני לא מעוניין במיני-דיסק היא העובדה שאין לי צורב. את יכולה בבקשה לפרט מדוע מיני-דיסק עדיף מנגן MP3? תודה

נירש

New member
אם אין לך צורב...

באמת עדיף מינידיסק - הקיבולת שלו גבוהה בהרבה מנגני MP3 וזה עושה אותו הרבה יותר טוב.

נירש

New member
אויש

שכחתי לציין שלא צורבים על מינידיסק אלא מעבירים לו נתונים בחיבור אופטי (וזה מצריך כרטיס קול מיוחד), אבל הוא עדיף בהרבה.

Brendan

New member
אני לא זקוק להרבה נפח...

32 או 64 מגה בייט לכרטיס זיכרון זה בהחלט סביר עבור הצרכים שלי. אני גם מוכן להתפשר על איכות צליל במידה וזו לא תיהיה נמוכה מדיי. מצאתי ברשת את המכשיר הנ"ל כאן מה דעתכם? שוב תודה

נירש

New member
הגודל כן קובע

32 מגה זה 10 שירים, פחות או יותר. זה ממש כלום. תחשוב שאתה יכול להכניס כ-100 שירים בדיסק של מינידיסק, באותו מחיר, וגם המדיות (הדיסקים) ניתנים להחלפה - אם אתה רוצה להחליף שירים אתה לא צריך לרוץ הביתה ולטעון שירים חדשים, אתה פשוט מכניס מינידיסק אחר. לדעתי זה עדיף בהרבה - ואני בטוח שבפורום גאדג´טס יגידו לך אותו הדבר (הם אמורים להיות מומחים לכל הפיצ´יפקעס הדיגיטליים...)

okok4

New member
לנירש

מה כרטיס קול? אני מקליט למיני דיסק שלי מהמערכת סטיראו בעזרת כבל אופטי, ומהמחשב למיני דיסק בעזרת כבל "digital fully shielded high defintion PC-OFC interconnect cable for home theater and digital stereo Hi-Fi systems" (זה מה שכתוב עליו). צד אחד לכניסה של הרמקולים למחשב, וצד שני לכניסה האופטית של המיני דיסק, והתוצאות מהממות (אך לא מסונכרנות, לצערי). אפשר לקנות את הכבל בכל מקום (20 ש"ח).

נירש

New member
הצדק עימך

אני התייחסתי להקלטת mp3 וכנראה רק אני הבנתי את זה

נירש

New member
במינידיסקים חדשים ניתן להקליט

עד 320 דקות, במחיר הפחתת איכות ההקלטה (לא מורגש כמעט, אלא לבעלי שמיעה מוזיקלית אבסולוטית) (קצת הגזמתי, אבל זה באמת לא מורגש
)

goldi san

New member
אצלי מורגש ועוד איך

הנה חויית המינידיסק שלי: יש לי אחד. ואין לי יציאה אופטית במערכת, אזי אני מעתיקה דיסקים בבתים של אחרים. סתם שירים מהמחשב אני מעתיקה עם כבל שוק ששני הקצוות שלו הם כמו של אוזניות ואם קונים אחד יקר אז שומעים די טוב. להעתיק זה די מעצבן. בעיקר בלי יציאה אופטית, כי צריך כל הזמן להשגיח ולהעביר שירים וחרא כזה.

"דברי בציונים גברת, דברי במספרים"

באיזה bitrate אפשר לדחוף 320 דקות למינידיסק כזה? אם זה פחות מ-100kbps אז זה יורד מהפרק, לא?

Snapple

New member
בשלי יש

שלוש מאות עשרים דקות של הקלטה אז זה אכן ייתכן

Brendan

New member
תודה רבה לכל המשיבים....

הודות לכם, למדתי כמה וכמה דברים אודות נגני MP3 ומיני-דיסק. תודה.

למעלה