שאלה בנוגע למשפחתי

אנהל

New member
שאלה בנוגע למשפחתי

אני אתן תאור על משפחתי בפורום זה ובכמה פורומים בנושאים של רוחניות כי אני מחפשת תשובה רחבה שתתן לי ולהוריי בעיקר חומר למחשבה ולמעשה. בפורום זה אפרט יותר על המזלות של משפחתי והמזלות והתאריכים שמלווים את הסיפור. אנחנו משפחה בת שבעה נפשות הוריי בני אימי בת מזל דגים42, 46 אבי בן מזל בתול, ואני האחות הבחורה בת בת מזל בתולה21 ואחותי בת מזל סרטן18 ועוד שלושה אחים קטנים, בן מזל דגים10.5, בן מזל אריה8 ,4.5בן מזל טלה יש לציין שאני כבר עזבתי את בית הוריי ואחותי בכיתה י"ב לפני כמה שנים ,בערך עשור, בחודש ספטמבר 1999הרחבנו את ביתנו והפכנו אותו לבית חלומותינו. לקחנו משכנתא גדולה, הלוואות, בנינו בית גדול וגינה רחבת ידיים. אני לא מנסה למכור פה את הבית זה רק בשביל להראות את המציאות. מהתחלה הורי ידעו שהם לוקחים סיכון ובונים בית שאולי יתאים לגודל המשפחה אבל לא יתאים לגודל ההכנסות וההוצאות. אני ואחותי התחלנו ללמוד בבית ספר חצי פרטי, לא בגלל הכסף- לא היה לנו פתאום יותר, אלא בגלל שלהורי החינוך היה במקום הראשון. עם השנים אמא שלי החליטה להיות עצמאית. והגענו למצב שרק אבא שלי פירנס את המשפחה. משכורת טובה אבל עם כל המיסים וההחזרים על ההלוואות והמשכנתא, החינוך היקר והשאר ההוצאות החלו להיות נטל כבד. מצבי הנפשי החל גם להדרדר באותם שנים והגעתי לאישפוזים ומצבה הנפשי של משפחתי החל להתדרדר, של אחיי ואחותי, אומנם רק אני הגעתי לטיפול אבל השאר לא במקום יותר טוב. אני למזלי יצאתי מזה וממשיכה להתחזק מיום ליום. היום אחרי לחץ רב מכל מיני גורמים ובעיקר כספיים הורי החליטו למכור את הבית. ההחלטה התקבלה בחודש הזה וההחלטה למכור את הבית ופרסום ההודעה נעשה במוצאי שבת הזה. אודה לכם אם מישהו יוכל לעשות קצת סדר בדברים ולומר לי בנוגע לתאריכים ומזלות לאיזה כיוון הורי צריכים ללכת מה לחפש ואיך לצאת ממצבם. במובן הרוחני. אני יודעת שאתם לא מכירים לפרטי פרטים את הנושא, ושאתם לא מנתחים מפות לאנשים סתם אבל אודה למישהו אם יוכל לפחות במשהו להאיר את דרכנו כי אנחנו מגששים כעת באפלה. אודה לכם מקרב לב! אני

אי אפשר לענות על שאלה כזו

יפה שאתה שואל, אבל רק ציון המזל עצמו אינו מספיק, ומעבר לזה - המדובר בתהליכים ארוכים של שנים שמעורבים בהם אנשים רבים, והשאלה 'לאיזה כוון ללכת ומה לחפש' היא כל כך כללית ומעורפלת, עד שאי אפשר כלל לענות עליה. זה צריך להגיע מהוריך עצמם ולא מבחוץ.

למעלה