שאלה בנוגע לכישוף

norit1

New member
שאלה בנוגע לכישוף

רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד לעשות כישוף באמצעות הטארוט, אני רוצה לגרום לבן אדם להתפכח וצאת מסמים ואלכוהול, ולחזור לבית שלו. או אם יש כישוף אחר שאפשר לעשות. תודה.

ToryMaster

New member
טיפול פסיכולוגי

לשלוח אותו לגמילה, משהו. לוידעת, אני אוהבת לבחון את הפתרונות הקונבנציונליים לפני שאני פונה למאגיה. [בכל מקרה, אם תספרי קצת יותר על המצב, זה יוכל לעזור לנו לעזור לך]

RainBird

New member
אוקיי, צריך עוד פרטים. אחרת כל הסיפור הזה לא בפרופורציות. ומה הקשר שלך אליו? אימא, אחות, בת זוג?

norit1

New member
אני לא רוצה להיכנס

יותר מידי לפרטים, כי זה סיפור ממש ממש ארוך ומסובך. ובכל מקרה ברצוני לדעת בכללי כיצד עושים כישוף באמצעות הטארוט.

RainBird

New member
בטארוט יש ארכיטיפים את פשוט צריכה לזמן את זה שמתאים לך. בדיוק כמו שמטילים כל כישוף אחר.

norit1

New member
יש מה?

ממש לא הבנתי. אני קוראת בקלפי טארוט באמצעות ספר, אבל אין לי מושג על מה דיברת.

RainBird

New member
בלי להעליב, באמת ובלי לפגוע... את אומרת משהו שקול לזה- "אני עושה חביתה עם ספר של אהרוני. תנו לי מתכון קל לפדלובה אפרסקים ווויסקי שמישהי עם רמת כישורים של מטגנת חביתות יכולה לעשות." אני מכשף במשך כמה שנים טובות ולא יהיה קשה להטיל לחש שובר התמכרויות על אדם שעוד לא מוכן לכך. את חושבת שעם הכשרה של *לקרוא בקלפים באמצעות ספר* את יכולה לרפא את אותו אדם? ושוב, אני לא בקטע של לפגוע, אני רק מנסה ליצור פרופרציות כאן.

norit1

New member
זה לא מעליב

אני מבינה את הצד שלך, בשביל זה אני שואלת איך בכלל ניתן לכשף באמצעות הטארוט, כי כמו שיש סבר לקריאה בקלפים, אני מניחה שיש הסבר גם לכישוף בהם. ותמיד אפשר ללמוד ולהתפתח, ובשביל זה אני מבקשת הנחיות.

RainBird

New member
זה אפשרי. הקלפים מייצגים מצבים שונים, טיפוסים שונים. זו מערכת סמלים שאפשר להשתמש בה (ואני משתמש בה) כל הזמן עבור מאגיה. למשל עבור גמילה מדבר מסויים, אני מנסה לגרום לגוף שלי להבין שהדבר רע עבורו על ידי שימוש בקלף השטן וקלף הנזיר. הנזיר מסמל אמת, והשטן סכנה (לרוב ניסתרת ללא קלף האמת). אני מבין את המודעות של הקלפים לתוכי על ידי טקס על ידי שימוש במצבי ירח, צמחים, שמנים- וידע אסטרומאגי. אבל רק המושג של הטלת הכישוף בצורה בסיסית דורש למידה מעמיקה מהרבה מקורות (ולפיכך בפורום קצרה היריעה...) ובוודאי כל השימושים והדוגמאות של הטארוט. אפילו יש לי מתכונים של תה ששותים בזמן מדיטציה עם כל קלף (לכל קלף יש תה שונה) כדי להבין את הסמליות ולהתמקד בצורה עמוקה בו. ארדן.

IBP1

New member
המממ....

אני לא בטוח שזה רעיון טוב לתת כישוף ,למי שלא מבין מהו ואיך הוא פועל. ו"אני קוראת באמצעות ספר" ,זהו הרעיון הכי גרוע שכן את מפספסת המון המון הבהרות מהקלפים . את צריכה ללמוד לנסות להבין מה את רואה בקלפים ,מה אומרים לך הסמלים הנסתרים והלא נסתרים של קלפי הטארוט. כישופים הנעשים ביד לא מקצועית ,אין לדעת איך הסתיימו. במקום כישוף אהבה .הייתי ממליץ על אולי משהו שירגיע אותו, שיגרום לו לחשוב יותר בצלילות. זה לא מבטיח הישארות.אבל זה מבטיח שאם הוא באמת אוהב אתכם הוא ירצה להישאר ולתקן את מה שנשאר מנישואיכם.

hagakora

New member
דימויים

המוח פועל בעזרת דימויים, אין לך את המצב שהבן אדם נגמל, אז את מדמה אותו. את יכולה להשתמש בקלפים כדי לעשות ת זה. תחפשי בספר קלפים שקשורים להתמכרויות וגמלילה בהתמכרויות, ותנסי להשתמש בדרך שבה הדימויים משפיעים על המוח שלך על מנת להשפיע על הבן אדם. סביר להניח שהם תנקטי בדרך הפעולה הזו תהיה התמכרות כלשהי שלך שיכול להיות שלא היית מודעת אליה שיהיה לך מאוד קשה לקחת חלק בה. מצד שני את יכולה לתת לבן אדם את האומץ ללכת לטיפול או פשוט להפסיק בעזרת הקלפים (בדיוק כמו עם ההתמכרויות) וכך זה ישפיע גם עלייך לטובה - ייתן לך את האומץ לעשות משהו שהיית צריכה לעשות מזמן ולא היה לך את ה"חשק" או ש"אף פעם לא התאים" (תירוצים שהמוח ממציא לעצמו כי הוא לא רוצה - מפחד) אני מקווה שתצליחי

למעלה