שאלה בנוגע לטעינה

slide2129

New member
שאלה בנוגע לטעינה

בעבר רשמו פה שישנה אפשרות (לא בכל מחשב) שטעינת הסוללה תתחיל באחוז מסויים. לדוגמא, שהסוללה תיטען רק כשהיא מגיעה ל12% ואז אפשר להשאיר את הסוללה כל הזמן במחשב מבלי לחשוש. יש לי מחשב של HP ולא מצאתי את האפשרות (כנראה שאין) - האם ישנה תוכנה כזאת שניתן להוריד?

יאיר B

New member
אמרו שזה נמצא איפשהו במערכת XP.

אני לא מכיר אפשרות כזאת. אם מישהו מכיר אפשרות כזאת ל-XP - אני גם אשמח לשמוע.

kobi 23

New member
אני לא יודע איך זה בHP

אבל אני תכנתי את זה דרך ניהול הסוללה של הלנובו. תנסה למצוא את התוכנה של הHP ולנבור בה קצת. האמת שאני לא מבין למה רק בחלק מהמחשבים זה אפשרי. זו אופציה כ"כ פשוטה טכנית לביצוע ומאוד יעילה. אולי יש גם תוכנות חיצוניות כאלה שניתן להוריד למחשב ואז לא צריך להיות תלויים לא בXP ולא בחברת המחשב

kobi 23

New member
תוכנה לנהול הסוללה

בכל מחשב נייד יש את זה. תנסה ללחוץ פעמיים על הסימן של הסוללה למטה ולראות מה יצא לך

kobi 23

New member
אכן

אבל מזה לא תבוא הישועה. יש תוכנות פנימיות בכל מחשב נייד שעוזרות לניהולו, כל חברה קוראת לתוכנות בשם אחר. תנסה לנבור קצת בתוכנות הללו ולמצוא את התוכנה שאחראית לניהול הסוללה . כפי שציינתי ייתכן ואין את זה. במיוחד במקרה שהמחשב הגיע במקור עם ויסטה ושינת אותו לXP. HP פשוט חולה על התחת של ויזטה ולא ממהרת להפיץ דרייברים לXP

slide2129

New member
איפה בדר"כ ממוקמות התוכנות האלה? לא מצאתי משה

משהו, רק את הHP Photosmart Premier

slide2129

New member
שאלה נוספת: בקשר לכונן קשיח בנייד.....

כרגע יש לי כונן בנפח של 80GB, אני מעוניין לקנות כונן בנפח של 250GB, אבל השאלה שלי האם ניתן להעביר את תוכנו של הכונן הנוכחי לכונן החדש. כלומר, כמו שהוא - כל התוכנות.ועוד משהו, במחשב יש כונן שנקרא: HP_RECOVERY. האם, במידה והחליף את הכונן, זה ייפגע? או שלא יושפע. והכי חשוב, אם אכן ניתן לעשות זאת - איך עושים? תודה מראש,

yaelgro

New member
במעבדה יוכלו

להעתיק את כל המידע קומפלט לדיסק החדש. אני אישית חושבת שעדיף להעביר רק את המידע, ולא להעתיק קומפלט.

slide2129

New member
האם ניתן לפצל את הכונן החדש

לדוגמא ל 200GB ו50GB, כך שברגע שאני משתמש בדיסק שיחזור (של המחשב) ומחזיר את המחשב לברירת המחדל שלו, כונן אחד (למשל ה200GB) שמכיל קבצים, לא ייפגע מזה?

יאיר B

New member
אם תחליף את הכונן החדש, אני לא בטוח שתוכל

להעתיק בעצמך את הפרטישן של HP עם השחזור של מערכת ההפעלה (HP_RECOVERY). אם לא אכפת לך לאבד את השחזור אז זה לא משנה, אם אתה לא רוצה לאבד את האפשרות לשחזק, פנה למעבדת HP (יעלה יותר אבל בטוח יותר).

למעלה