שאלה בנוגע לטיסה

NeverMindOff

New member
שאלה בנוגע לטיסה

שלום לכולם.. אני טס בעוד שבועיים לחודש לארהב.. התכנון שלי הוא להביא כמה מצילות נחמדות ארצה. השאלה מופנית למי שהתנסה לבהבאת ציוד כמו מצילות לארץ: האם אני יוכל להכניס את קייס המצילות שלי שהוא מאין מנסע כזה (לא מזוודה) והוא גם לא קשיח חוץ מהחלק התחתון... וגודלו לפי הערכה שלי משו כמו 22-23 אינץ' (כן הוא עגול). האם אני יוכל להכניס אותו למטוס כי אני לא רואה שום דרך אחרת להביא מצילות ארצה בלי שהן יהיו בתוך קייס שיושב לידי ולא עם שאר המזוודות.. למי שיש נסיון עם דברים מסוג זה אני יותר מישמח אם יגיב! תודה ושבוע טוב!

HelloweeN

New member
כן. אני התעקשתי לסחוב איתי

את המצילות מהארץ לארה"ב ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות.

WinterZ

New member
איזה כיף למי שיתפוס אותם למטה =]

רק שלא יהיה כריש

NeverMindOff

New member
חח התכוונתי לתוך החלק של הנוסעים

ולא לתא המטען איפה שכל המזוודות...

the eternity

New member
"אחד שמבין" (קראתי יותר מדי טוקבקים ב YNET)

יש נוהל מיוחד לגבי כלי נגינה - גיטרות בעיקר, אבל אם תציין במפורש (כמה פעמים, בקול רם וברור) שאלה מצילות וכלי נגינה יהיה בסדר. טסתי הלוך חזור בשתי חברות שונות לכל כיוון עם תיק מצילות. באלעל לא עשו צרות מדי, בחזור ניסו להגיד לי להעביר את זה עם המזוודה והתעקשתי שאלה מצילות, שבירות מאוד ויקרות מאוד, הראתי שאל-על סימנו לי את זה כמטען יד ואישרו לי להעלות את זה גם בחזור, לא הייתה בעיה. חוץ מלהסחב עם תיק מצילות עמוס במצילות כבדות על פני חצי עולם כלומר.

NeverMindOff

New member
תודה לכל המגיבים

א. אני לא טס אלעל אלא אמריקן אייר משו.. ב. אני מביא מן הסתם את הקייס ריק לחול ומכנן שהוא יחזור מלא... האם עלי להצהיר משהו לפני הטיסה לארהב גם שהוא עוד ריק? כלומר להצהיר שיהיה בו דברים שבירים או משו כזה כדי שיתנו לי לחזור איתו צמוד אלי במטוס...?

Vdrums

New member
לא להצהיר על כלום. פשוט לעלות עם זה למטוס

במידה וישאלו תאמר שיצאת עם זה מהארץ. אם אתה לוקח קייס ריק שים אותו במזוודה וזהו.

Vdrums

New member
there is no problem

just say its fragile and way too valueable to throw with the laguage. I took guitars few times, there was never problem. once you enter the plan ask the flight attended to store it.

HelloweeN

New member
תיק מצילות סטנדרטי של 22", עמוס ככל שיהיה

נכנס לכל תא מטען OVERHEAD של כל בואינג ממוצע.

למעלה