שאלה בנוגע לחוגר

שאלה בנוגע לחוגר../images/Emo70.gif

יש לי חוגר שירד לו הציפוי השקוף בבקום ולא יחסתי לזה חשיבות אבל לאחרונה גילתי שלאט לאט הצבעים של החוגר יורדים(הכוונה לתמונה) מה אני צריך לעשות כדי לעצור זאת או לקבל חדש
ואם המפקדים יכעסו עלי

מקפיץ

תעזרו לי זה דחוף
אני צריך דלע תמה לעשות אני כרגע בתקופת המתנה במודיעין בחיל מעבר ויש לי רק עוד שבוע לתחילת הקורס

Shirari

New member
תנסה

תנסה לשאול את ניר או יובל או מי שנשאר שם (המפקדים שלך במעבר), אני בטוחה שהם ידעו מה לעשות.... אני מניחה שיחליפו לך אותו ואין סיבה שיכעסו עליך.

שניהם נשארו

יש את ניר אם אני לא טועה שער קצוץ ואחד שנראה כמו אלביס ומזה נחמד הקטע שאם אני שואל אני מסתכן במשפט או משהו ואני לא רוצה להסתבך איתם במיוחד לא שבוע לפני תחילת הקורס שלי...

YtseJam

New member
פעור :)

סתם, סתם. ועכשיו ברצינות: א´, למה שמישהו יעשה לך משהו על זה? מינימום פשוט יגידו לך לדאוג לזה כשתגיע לבה"ד, מקסימום, ישלחו אותך לשלישות הראשית להוציא חוגר חדש. ב´, להסתבך עם הסגל של המעבר זה לא כזה קריטי, כי מהרגע שאתה עוזב את המעבר, אתה לא תראה אותם יותר, אין להם שום סמכות לגבי הבה"ד עצמו. אז כל עוד זה לא מגיע למשפט (שוב, בלי קשר למקרה הספציפי הזה. על מה אפשר לשפוט אותך? זה לא שהשחתת את החוגר בכוונה.) כל הסתבכות שלך איתם לא רלוונטית.

אבל הקטע שהוא

לך תוכיח שלא השחטת בכוונה תחילה... מה אני יגיד להם? תאמת? שקיבלתי חוגר שבקצוות שלו הנילון היה פתוח קצת וביום השני בבקום שחילקו אותנו לקבוצות לטירונות שמו לי את המדבקה על החוגר וכשהורדתי את המדבקה ירד איתו הנילון ולא יחסתי לזה חשביות כי גם לאחרים זה קרה?

סקיווקר

New member
הנה תשובה

קודם כל , אף פעם אל תגיד, לא שמתי לב וכו´. תגיד שאתה שקיבלת חוגר פגום ותשאל למי צריך לפנות כדי לסדר את זה? אז יפנו אותך למדור שמטפל בזה. מקסימום אם ישאלו אותך איך זה קרה תגיד שמההתחלה הוא לא היה בסדר אבל לא הבנת את זה. אני למשל קיבלתי מכנסיים שגדולות ממני, אז בזמן הפנוי באמצע היום ביקשתי רשות (נשמע מגוחך וזה באמת כך) והלכתי לנגד אספנאות, החליף לי.

אוקי...

אני לא יודע איך להגיד לא הבנתי שזה לא טוב אני יגיד מה קרה שקיבלתי חוגר והיה עליו נילון חצי דבוק ושמו לי עליו מדבקת מספר כשחילקו אותנו וכהורדתי את המדבקה על הנילון ירד אז הבנתי שזה צריך לרדת כי לאחרים זה גם קרה אז הסקתי שזה גם ככה אבל תאמת לאחרונה יורד הצבע מזה
אז אני צריך להחליף... נו נקווה לטוב...

אתה גם ביחידת מעבר?!?!?

אני הגעתי לשם אתמול. יחידת מעבר ביזיון! נתנו לנו חופש עד יום רביעי בבוקר
חח אלביס נכון זה הסמל ראשון הזה? הוא חייל מילואים. מתי אתה מתחיל את הקורס?

עד יום רביעי?!?!!?!?!?!?!? ../images/Emo46.gif

תמות אינשאלה
אני שם כל יום סעמק ערס... הוא באמת דומה לאלביס זה חחח
חמוד אבל הוא בכל מקרה הקורס ב6.10 מש"ק מערך אתה באת מזיקים או ניצנים אם אני לא טועה נכון?

למעלה