שאלה בנוגע לוילון

sinronit

New member
שאלה בנוגע לוילון

ראיתי פה קודם תמונות של וליונות וחיפשתי תשובה לשאלה שלי אך לא מצאתי... אז ככה, יש לי בסלון חלון קטן (בית ישן, זוג צעיר),, תליתי על החלון זוג וילונות אורגנזה בצבע צהוב- זהב (וילונות מדהימים)והקיר עצמו הוא בצבע קרם-שמנת כזה. בהסתכלות כוללת, חסר לי משהו, הוילונות בכלל לא מודגשים. מה צריך להוסיף לוילונות על מנת שיבלטו יותר? אולי עוד וילון אחד באמצע בצבע אחר? אני רוצה לציין כי עיצוב הסלון הוא בגווני חום, קרם, כחול.

uvls

New member
הדגשת הוילון

אפשר לנסות ו"למסגר" את הוילון בכותרת עליונה, שתיפול משני צידי הוילון. קונטור היקפי כזה יקפיץ אותו החוצה.

uvls

New member
צודקת...

הכוונה היא לשימוש בבד על מנת ליצור כותרת וכנפיים נוספות על גבי הוילון הקיים, ברוחב פרופורציונלי לגודלו. כתבת שהפתח קטן, כך שאני מעריך שרוחב של 20-30 ס"מ אמור להספיק. אם את בכיוון קלאסי יותר, הרי שכותרת תפורה (בסגנון רוקוקו וצפונה) וכנפיים מרובות קפלים ייטיבו לעשות את העבודה. אם את מחפשת משהו קצת מודרני יותר ו/או לא מעוניינת להשקיע ממון, את יכולה פשוט "לזרוק" בד סביב החלון, לכרוך אותו על המוט (אם זו לא מסילה) ולשחק איתו לפי טעמך עד להגעה לתוצאה המבוקשת. מיסגור כזה לוילון יגדיר ויבליט אותו, ואינשללה יהפוך את האורגנזה למעניינת יותר. לילה טוב

למעלה