שאלה בנוגע להתאמה

elikos83

New member
שאלה בנוגע להתאמה

שלום לכם חברים, זו הפעם הראשונה שלי כאן ואשמח לקבל את תגובתכם המקצועית בעניין.

ישנה מישהי שאני מאוהב בה עד כלות אך לא אמרתי לה דבר בעניין מה גם שלא קיבלתי איזשהו מסר בעניין ממנה.

אני בן מזל עקרב {אני נוהג להחשיב את יום הלידה לפי התאריך העברי}. והיא במזל תאומים.

הייתי מעוניין לדעת האם אנחנו מתאימים מבחינת המזלות. וכמו כן, אלו סימנים אופיינים לבת מזל תאומים מאוהבת, אופן הבעת אהבה וחשק וכו'...

אודה לתגובתכם העניינית

elikos83

New member
ובכן...

איך בדיוק אתה עושה את זה? יש מידע שאתה אמור לקבל ממני?

לא. לא עושים דברים כאלה בפורום הזה. סורי.

אין ברירה - קח יזמה ותראה מה יקרה.. בזמני לפחות זה מה שהיינו עושים..

elikos83

New member
לא הבנתי

אז למה נועד הפורום הזה אם לא לדברים המדוברים באסטרולוגיה?

ואלמא הדבר היה פשוט עבורי, כבר הייתי שואל אותה בעצמי וסוגר עניין, אבל לא כך הדבר...

הפורום עוסק באסטרולוגיה עצמה

ולא בשירותים שהיא נותנת. לשם כך אנשים הולכים לאסטרולוג.. הפורום אינו לשם כך: כאן רק מדברים על האסטרולוגיה ומתייעצים לגבי אספקטים שונים שלה.

מתלמד8

New member
ELIKS קבל טיפ-עזוב את האסטרולוגיה,לך עם הלב-

נסה ליצור קשר עם הנערה ולהגשים את אהבתך,בהצלחה.

elikos83

New member
היא לא נערה...

ואני לא ממש ילד. המצב לא פשוט כל כלל ועיקר. לכן חשבתי להעזר בהתאמת המזלות...

תודה לכם, בכל אופן...

מתלמד8

New member
יקירי-נערה/גברת לא משנה,כי לאהבה אין גיל,-

בוא נהיה מעשיים,כדי להגיד לך אם אתה וההיא מתאימים זה לזו,צריך לקבל משניכם את תאריך הלידה הלועזי,השעה המדויקת ומקום הלידה,מנתונים אלה מפיקים את מפות הלידה שלכם,לאחר הפקת מפות הלידה האסטרולוג מצליב בין 2 המפות ולומד את המשמעויות,אחר כך צריך להזמין אותך לפגישה ולהסביר לך את משמעויות הצלבת המפות,תהליך כזה דורש עבודה של מס' שעות של האסטרולוג,אי אפשר לגמור אותו ב3-4 משפטים בפורום.

אם אתה מעריך שנושא ההתאמה עם הגברת חשוב לך מאוד,אתר אסטרולוג מיומן ומנוסה(אפשר גם לפנות ליאיר, יש את הפלאפון שלו באתר)וקבע פגישה אישית.

Y. Welis

New member
אבל ההתאהבות הופכת אותנו לכאלה...

תלוי גם מה הציפיות - ארוך טווח, קצר, נישואים.

האינסטינקטים לרוב נכונים. אבל בדוק אחת לכמה זמן אנליטית, אם זה אכן עובד.

שניכם צודקים

הלב הוא שקובע בסופו של דבר, אבל באסטרולוגיה אפשר לראות איזה תהליך כל אחד מכם עובר תוך כדי, ומה פוגשים פה. בסופו של דבר יש גם אלמנט משמעותי של בחירה אישית ורגשית, ורק צריך להבין איזה חלק בתוכנו בוחר מה בקשר הזה, ולאיזו מטרה.

למעלה