שאלה בנוגע לדף חדש.

dudi768

New member
שאלה בנוגע לדף חדש.

אנשים יקרים. אשמח לקבל את עצתכם בנוגע לסיפורי. אתמול נפרדתי מחברה שלי אחרי 3 שנים של חברות שראתה עליות ומורדות. היתה בנינו אהבה ענקית אבל שזה הגיע לנקודה החשובה(נישואין) התגלו בנינו מחלוקות.החודש האחרון היה סיוט מתמשך ולבסוף החלטתי לסיים את הקשר כי הוא לא הוביל לשום מקום.(אנחנו בני 27) לפני שלושה חודשים הייתי במסיבה ופגשתי מישהי מקסימה(ידידה של חבר).כלל לא חשבתי עליה במובן רציני כי היתה לי חברה. לפני שבוע היא התענינה האם אני פנוי(אצל חבר שלי). הדלימה שלי היא.אני פרוד טרי ודיי הרוס מכך.מדוכא,מבולבל ונאבק בעצמי לא להשבר.אבל מצד שני יש מישהי שמוצאת חן בעיניי וגם מעונינת.אבל אני לא יודע אם זה לא מוקדם מידי.מצד אחד המצב הנפשי שלי זיפט ומצד שני אני לא רוצה לפספס אותה. מה אתם אומרים?

ליאן.

New member
בעייה.

מצד אחד - אתה פנוי! אך מצד שני אתה לא מוכן לקשר אבל גם לא רוצה לפספס אותו.. ניסיתי לחשוב... כתבתי כאן כמה אפשרויות.. אפילו קשר אפלטוני לזמן מה.. אבל מחקתי הכל. מגיע לשניכם קשר בריא שיתחיל ברגל ימין והדרך היחידה לכך היא להתמודד עם הפרידה, לעכל אותה, ליישר את הראש ורק אז להתחיל קשר חדש. כל אפשרות אחרת תהיה בגדר פשרה / עינוי / סתם לא פאייר ואולי יהרוס לכם כל סיכוי לטווח הרחוק. לכן עלייך להסביר לה את המצב, ולשאול אותה אם זה יהיה בסדר שתתקשר אליה כשתתגבר על הקשר שהיה ושתהיה מוכן. אם היא בחורה בוגרת, היא תקבל זאת בהבנה. כמובן שזה מצב מבאס לשניכם ואתה לוקח סיכון ועלול לפספס אותה.. אבל אין ברירה. פעם היה לי מצב כמעט דומה. אם תרצה, אפרט. אבל במקרה שלי היה מדובר בקשר של כ 4 חודשים שהסתיים (שהגיע לאותה נקודה חשובה)ולא מספר שנים.

dudi768

New member
מרגיש יותר מידיי פיספוסים.

אני מתחיל להרגיש יותר מידיי פיספוסים. גם יצאתי עם מישהי שלוש שנים שלא הוביל למאומה וגם שיש לי הזדמנות עם מישהי מקסימה המצב שלי מאפשר. התיסכול מתחיל לגלוש לי מהראש.

ליאן.

New member
וואו.

רק בדקה ה 99 ידעת שהקשר הזה לא יוביל לנישואין ? ואם לא, אז הוא נחשב לפיספוס ? זו די הגזמה.. אני מציעה לך לדבר עם המקסימה הזו ולשאול לדעתה. חוץ מזה, אי אפשר לדעת כמה זמן יקח לך להתגבר. אולי זה לא יקח הרבה זמן.. למרות שאי אפשר להבטיח כזה דבר..

dudi768

New member
המשך פיספוס...

אני מרגיש שאיבדתי שליטה על חיי.בד"כ אני אדם מאד חזק ומתמודד. אבל אני שונא את מה שקורה לי.יצאתי איתה 3 שנים ולאורך כל הדרך דיברנו על העתיד (נעשה כך וכך).ההרגל שלי אליה מפחיד אותי מאד...אני מרגיש שהיא היתה חלק גדול ממני.ולחשוב שזה לא פה בשבילי...החיוכים ההרגלים מעציב אותי מאד.

למעלה