חתמתי בלשכה פעם אחת בשבוע שעבר והשבוע שוב אני צריך ללכת לחתום (וכך הבנתי כל שבוע) מה הפרוצדורה לקבלת דמי האבטלה , איך זה עובד , איזה טפסים צריך למלא? הערה: אני מובטל עקב פיטורין לאחר 3 שנים במקום עבודה.
של ביטוח לאומי בגדול במשך חודשיים הם צריכים למצוא לך עבודה בתמקצוע האחרון שעבדת בו אחרי חודשיים כל עבודה שיציעו לך אתה מחויב לקבל אחרת שוללים לך את דמי האבטלה למשך 90 יום (נדמה לי ) בגדול אתה יכול דרך קומבינות ותיחומינים לקבל עד חצי שנה אבטלה אחרי זה לשים את עצמך במקפיא (כי אין מה לאכול ולשתות) ואחרי חצי שנה לבקש עוד פעם הבטחת הכנסה שיהיה בהצלחה
פרט נמק והסבר.... בוא נגיד שכרגע אני לא רוצה לעבוד במה שיציעו לי אלא כרגע אני רוצה לקבל את דמי האבטלה ולחפש בעצמי את דרכי מה אתה מציע? מעבר לזה ביקשתי לדעת מה הפרוצדורה עצמה של קבלת דמי האבטלה האמת זה לא כל כך מובן מהאתר...
שהחוקים של המדינה שלנו הישתנו מ 2003\1\1 הן שינו את זמן קבלת דמי אבטלה את הגובה בקיצור הם עושים הכל בשביל שלא תקבל גרוש ואם כבר תקבל זה יהיה ממש מעט מספיק לקנות ארטיק אני אישית ניסיתי לקבל דמי אבטלה לפני שנה אבל הן דרשו 150יום לא כולל שבתות וחגים ואז לא הייתה לי ברירה אלא לרדת מהנושא בקיצור עכשיו אבל דווקא עכשיו כשיש מיתון בשוק (וזה דופק את המדינה) זה הזמן לנסות ולקחת את דמי האבטלה חבל על הזמן שלך גש לשם עם הטפסים שיגידו לך מה לעשות אתה יכול לנסות לחפש את הטלפון שלהם לשכת התעסוקה 144 ושמה אתה יכול לשאול את השאלות שלך אל תבזבז את זמנך כל דקה חשובה רוץ להירשם שיהיה בהצלחה ותספר לי מה היה ביייי