שאלה בנוגע לדייטים

שאלה בנוגע לדייטים

הכרתם באתר אדם שמצא חן בעינכם, נוצר קשר וכמובן דייט ראשון, מאוד מוצלח, דייט שני, מוצלח אף הוא, עושה רושם שמצאתם חן אחד בעיני השני, ועושה רושם שיש לזה עתיד. סיכמתם 3-4 פגישות, קצת סקס, אפילו הכרות עם חבר או שניים מאחד הצדדים. ועכשיו השאלות: 1. האם אתם ממשיכים להכנס לאתר ההכרויות ולו רק לראות כמה עוד אנשים צפו בכם? 2. האם אתם בודקים הודעות חדשות באתר? 3. האם אתם משיבים לפונים ואם כן מה אתם אומרים? 4. אם ראיתם שגם הדייט המוצלח ביקר באתר היום, אתמול וגם שלשום - מה תעשו? האם תשאלו אותו על זה ובכך תחשפו גם את עצמכם? 5. האם תצאו מתוך נקודת הנחה שהוא (או היא) ממשיך לחפש או שישר תסיקו שגם הוא כמוכם רק מתעניין במתעניינים? 6. אם תדעו שהדייט פנה בעבר או שהוא עוד בקשר של הודעות בלבד עם מישהי נוספת באתר, האם תתייצבו מולו בהאשמה או שתצאו מנקודת "חף מפשע עד שתוכח אשמתו"? 7. האם במידה והתחלתם סוג של קשר עם מישהו אתם מרגישים חופשיים לבדוק עוד אופציות במקביל? המון שאלות לבוקר אחד, אבל לדעתי יש מקום לדיון. שלכם הקשת

sigal38

New member
בוקר קשת

אם מצאתי את האחד שלי ואני רואה שקצב ההתקדמות מתאים לי איזה סיבה יש לי להמשיך באתרים? אם ראיתי אותו באתר.....כן העיר לו בנושא בגדול?אין לשנינו מה לחפש שם

התשובות שלי

1. האם אתם ממשיכים להכנס לאתר ההכרויות ולו רק לראות כמה עוד אנשים צפו בכם? לא כי זה לא מעניין אותי. 2. האם אתם בודקים הודעות חדשות באתר? אני לא נכנסת אז גם לא בודקת. 3. האם אתם משיבים לפונים ואם כן מה אתם אומרים? לא נכנסת,לא בודקת ולכן גם לא עונה. 4. אם ראיתם שגם הדייט המוצלח ביקר באתר היום, אתמול וגם שלשום - מה תעשו? האם תשאלו אותו על זה ובכך תחשפו גם את עצמכם? לא נראה לי, כי לכל אחד יש זכות לעשות מה שהוא רוצה, רק שאני אזהר יותר. 5. האם תצאו מתוך נקודת הנחה שהוא (או היא) ממשיך לחפש או שישר תסיקו שגם הוא כמוכם רק מתעניין במתעניינים? אני לא אניח כלום אבל בהחלט אהיה זהירה יותר עם אותו בן אדם. 6. אם תדעו שהדייט פנה בעבר או שהוא עוד בקשר של הודעות בלבד עם מישהי נוספת באתר, האם תתייצבו מולו בהאשמה או שתצאו מנקודת "חף מפשע עד שתוכח אשמתו"? אני לא מבינה איך אני אמורה לדעת כזה דבר? אני יחסית בוטחת באנשים עד שהם לא הוכיחו לי אחרת. 7. האם במידה והתחלתם סוג של קשר עם מישהו אתם מרגישים חופשיים לבדוק עוד אופציות במקביל? אני לא חושבת שזה מתאים לי. לא אוהבת לרקוד על כמה חתונות. אם הקשר הזה לא יצליח אני אהיה פנויה לקשר אחר.

נושא מעניין...!

אני אישית לא נכנסת לאתרים אחרי שהכרתי מישהו ויצאנו 3-4 דייטים. אני גם רוצה שהבנזוג יעשה כך... אבל אם איכשהו אני יגלה שהוא נכנס לשם אני מאוד אעלב, וזה כבר קרה בעבר. הבעיה היא שאנשים מתמכרים לאתרים האלה, כל הזמן בודקים אם קיבלו הודעה.. אבל אנחנו הבנות רק חושבות לעצמנו מה הוא עושה שם? מחפש עוד? ואז מתחילים הסרטים...

phizik

New member
אני מניח שאת יודעת כי את נכנסת

לבדוק אם הוא נכנס.....חשבת אולי שזאת הסיבה שגם הוא נכנס בגינה??

phizik

New member
תשובותי

1. האם אתם ממשיכים להכנס לאתר ההכרויות ולו רק לראות כמה עוד אנשים צפו בכם? בעיקרון ברגע שיש פוטנציאל מדייט אני מקפיא\מבטל את הכרטיס. 2. האם אתם בודקים הודעות חדשות באתר? אם יש הודעות כשאני נכנס להקפיא אז כן. 3. האם אתם משיבים לפונים ואם כן מה אתם אומרים? משיב תמיד ואומר בכנות שהכרתי מישהי והייתי רוצה לפתח איתה את הקשר ושאם זה לא יצא אשמח להכיר את הפונה (במידה ונתוני הכרטיס של הפונה מתאימים)...ד"א זה מה שעשיתי היום. 4. אם ראיתם שגם הדייט המוצלח ביקר באתר היום, אתמול וגם שלשום - מה תעשו? האם תשאלו אותו על זה ובכך תחשפו גם את עצמכם? אני בד"כ לא בודק אלא שואל אם הכרטיס עדיין פעיל. 5. האם תצאו מתוך נקודת הנחה שהוא (או היא) ממשיך לחפש או שישר תסיקו שגם הוא כמוכם רק מתעניין במתעניינים? לא מניח הנחות בשביל זה נתנו לי פה ואוזניים. 6. אם תדעו שהדייט פנה בעבר או שהוא עוד בקשר של הודעות בלבד עם מישהי נוספת באתר, האם תתייצבו מולו בהאשמה או שתצאו מנקודת "חף מפשע עד שתוכח אשמתו"? מאחר ואני לא "רוקד על שתי חתונות" לא מתאימה לי זוגיות בשיטה האמריקאית..(כלומר יוצאים תקופה עם מי שרוצים ורק אחרי תקופה מחליטים להיות מונוגומיים) ברגע שיש לי קליק עם מישהי אני לא מעוניין לבדוק עם אחרות ומצפה לזאת בחזרה. 7. האם במידה והתחלתם סוג של קשר עם מישהו אתם מרגישים חופשיים לבדוק עוד אופציות במקביל? לא בבית ספרי.

תגובה:

דואג דבר ראשון להקפיא ו\או להטיס את הכרטיס מכל מקום אם וכאשר אני או בת הזוג מאוזכרת בו כמובן בכפוף להסכמתה. דבר שני אני לא מופיע בשום אתר הכרויות כל שהוא ברשת כך שאין לי מה להטיס כך שמבחינתי נותרה האופציה הראשונה לגבי בת הזוג.

ד נ י ת3

New member
הגישה שלי

היא אחד אחד. לפעמים כשיש כמה - לא מרכזים אנרגיות, ובסוף מפספסים דברים טובים. להפתעתך המרובה - אין (!) לי כרטיס באתר הכרויות. לכן הרבה שאלות ששאלת הן לא רלוונטיות מבחינתי.

גלי 1970

New member
../images/Emo66.gif

1. האם אתם ממשיכים להכנס לאתר ההכרויות ולו רק לראות כמה עוד אנשים צפו בכם?
ניכנסת לראות הודעות 2. האם אתם בודקים הודעות חדשות באתר?
כן 3. האם אתם משיבים לפונים ואם כן מה אתם אומרים?
לא 4. אם ראיתם שגם הדייט המוצלח ביקר באתר היום, אתמול וגם שלשום - מה תעשו? האם תשאלו אותו על זה ובכך תחשפו גם את עצמכם?
פעם זה הכעיס אותי ולא רציתי להכיר אותו,היום לא מפריע לי כל עוד לא קרה כלום בנינו 5. האם תצאו מתוך נקודת הנחה שהוא (או היא) ממשיך לחפש או שישר תסיקו שגם הוא כמוכם רק מתעניין במתעניינים?
יעלו כמה אפשרויות,בודק אם אני נימצאת\מחפש עוד בנות\בודק כמוני הודעות 6. אם תדעו שהדייט פנה בעבר או שהוא עוד בקשר של הודעות בלבד עם מישהי נוספת באתר, האם תתייצבו מולו בהאשמה או שתצאו מנקודת "חף מפשע עד שתוכח אשמתו"?
תלוי באיזה שלב 7. האם במידה והתחלתם סוג של קשר עם מישהו אתם מרגישים חופשיים לבדוק עוד אופציות במקביל?
לא ברגע שאני רואה שמתחיל קשר אני מוחקת את הכרטיסים,ומצפה שגם הוא ימחק

תשובותי

1. לא אמשיך להכנס לאתר ההכרויות 2. לא אבדוק הודעות חדשות באתר 3. מאחר ולא אכנס לאתר גם לא אשיב לפונים 4. לא אדע עד שאשאל אותו האם הוא עדיין פעיל באתר 5. אם הוא יענה שהוא עדיין פעיל אני מניחה שאחשוב שהוא עדיין מחפש 6. לא אאשים ולא אהיה נאיבית, אשאל אותו ישירות מדוע אחרי מספר דייטים הוא מחליף הודעות עם בחורה נוספת. 7. כשאני מתחילה קשר אני לא בודקת אופציות במקביל אלא מתמקדת באדם שמולי. קשת...אני אמנם מסיקה מסקנה שיתכן והיא שגויה אבל לדעתי... שאלי אותו ישירות... חבל על הלבטים.

תודה על התגובות, למעשה רציתי

להוכיח לחברה שלי שלא תמיד רצוי וכדאי לקפוץ למסקנות חפוזות. לפעמים הרצון שלנו שמשהו יצליח כל כך גדול שאנחנו מתעלמים מסימנים, כדי לא להתאכזב. מודה שיש בסיס עליו נפתח הפוסט, אולם הוא לא כזה קיצוני. מודה שהסקרנות שלי לראות מי מתעניין בי גוברת על ההגינות. מודה שהסקרנות אם הפוטנציאל אכן מעוניין בי או בסטוץ גוברת על ההגיון. מודה שלפעמים עוברת לי בראש המחשבה של לנסות עוד מישהו ברזרבה, אך לא נוהגת לממש. אבל... כבר אמרו קודם, לפני - מודה ועוזב - ירוחם :) תודה לכולכם (כמובן שיהיה אחלה לשמוע עוד דעות) הקשת

גלית35

New member
מסכמת את כל התשובות חוץ מ6../images/Emo20.gif

אני לא נכנסת ולא בודקת... לגבי 6 אני אשאל אותו-לדעתי זה לא מקובל

עונה למרות שכנראה קיבלת תשובה../images/Emo13.gif

1. האם אתם ממשיכים להכנס לאתר ההכרויות ולו רק לראות כמה עוד אנשים צפו בכם? לא. 2. האם אתם בודקים הודעות חדשות באתר? לא. 3. האם אתם משיבים לפונים ואם כן מה אתם אומרים? לא נכנסת. 4. אם ראיתם שגם הדייט המוצלח ביקר באתר היום, אתמול וגם שלשום - מה תעשו? האם תשאלו אותו על זה ובכך תחשפו גם את עצמכם? לא יודעת שהוא נכנס כי לא נכנסת בעצמי. 5. האם תצאו מתוך נקודת הנחה שהוא (או היא) ממשיך לחפש או שישר תסיקו שגם הוא כמוכם רק מתעניין במתעניינים? ראי תשובה לעיל. 6. אם תדעו שהדייט פנה בעבר או שהוא עוד בקשר של הודעות בלבד עם מישהי נוספת באתר, האם תתייצבו מולו בהאשמה או שתצאו מנקודת "חף מפשע עד שתוכח אשמתו"? כנראה שהשאלות לא רלוונטיות מבחינתי. 7. האם במידה והתחלתם סוג של קשר עם מישהו אתם מרגישים חופשיים לבדוק עוד אופציות במקביל? שלילי, אם הקשר מתנהל טוב, לא זקוקה לשום דבר אחר

למעלה