שאלה בנוגע לגלישה ב WI-FI -->

shuky1

New member
שאלה בנוגע לגלישה ב WI-FI -->

ברשותי HP 2790 ואני מצליח לגלוש ולקבל דוא"ל בצורה יפה. הבעיה היא במשלוח דוא"ל. ההודעות לא נשלחות למרות שההגדרות תקינות. איך אני יודע שההגדרת תקינות, כי כשהמכשיר מחובר לעריסה, אני מצליח גם לשלוח וגם לקבל. ולכן אני מניח שההגדרות תקינות. האם אני טועה במשהו ???

AYELET1

New member
מה שאני מבינה מדבריך זה

שדרך WI FI אינך מצליח לגלוש נכון? ניסית דרך רשת WI FI אחרת? אולי בפוקט שלך מוגדר IP סטטי? נתחיל עם 2 אפשרויות אלו ואז נתקדם

shuky1

New member
לא, איילת, אני גולש יפה, רק הדוא"ל

לא עובד כמו שצריך. דאר נכנס אני מקבל בסדר. דאר יוצא - לא יוצא.

amitp

New member
כן

אתה כנראה טועה
אימות ההרשאה לשימוש בשרת דואר יוצא נעשה בד"כ על בסיסס ספק השירות, בניגוד לשרת הדואר הנכנס, שם האימות הוא כמעט תמיד על בסיס שם משתמש וססמא. כאשר אתה מתחבר דרך העריסה אתה מתחבר דרך ספק שירות א' (של המחשב השולחני) בעוד שבמקרה השני אתה מתחבר כנראה דרך רשת סלולרית או WIFI שם אתה לא מורשה להשתמש באותו שרת דואר יוצא.

shuky1

New member
או -קיי, בהנחה שאתה צודק וכנראה שכן

מה צריך לעשות לדעתך ???

shed

New member
להגדיר ביצוע אימות

גם מול שרת דואר יוצא. חפש משהו בסגנון my smtp server requires authentication.

120

New member
גם לי הייתה אותה בעיה

אבל באמת תיקנתי את ההגדרה של האימות ועכשיו זה עובד יופי

120

New member
מיקום ההגדרה

בחלון server information צריך להכניס מחדש את השרת שלך ואז יש אפשרות ללחוץ על מקש options ואז על הבא ויש לסמן את outgoing mail requires authentication

shuky1

New member
not yet, אני צריך להיות --->

במקום עם קליטה כדי לבחון. בסוף זה יסתדר. תודה.

AYELET1

New member
אנא ספר אם הצלחת לבסוף.

רוצה להכניס את הפתרונות ל-FAQ

shuky1

New member
ובכן יש התקדמות, חלקית -->

מתברר שלצורך גלישה בדוא"ל באמצעות WI-FI צריך לפתוח במכשיר "תיק" נוסף של דוא"ל עם אותם נתונים שיש לך אך בדוא"ל היוצא, הגדרת השרת היא שונה. וזה ההבדל. עדיין לא ניסיתי בפועל אך נראה לי שזה אכן יעבוד. נקווה שאכן כן.

shuky1

New member
זה נכון, כרגע אני עובד עם שניים,

לאחר שאבדוק ואנסה אמחוק אחד.

shuky1

New member
לסיכום, זה עובד יופי.../images/Emo39.gif

ומה שחשוב זה הגדרות השרת של ספק האינרנט שלך. הגדרות הגלישה ב WI-FI שונות קצת בגלישה בקו מחובר בבית/משרד.

למעלה