שאלה בנוגע לגלולות

meshka

New member
שאלה בנוגע לגלולות

אני בת 20 ולוקחת גלולות הרמונט. התחלתי לקחת אותן לפני שנה בגלל דימום קשה וכאבים חזקים במחזור. מאז גם התחלתי לקיים יחסי מין. אני מסיימת חבילה בימי חמישי (גלולה אחרונה ביום חמישי) ומקבלת מחזור ביום ראשון שלאחר מכן. הפעם הבאה שאני צריכה לקבל זה ביום ראשון בראש השנה- ואני לא רוצה להיות במחזור בחג. אני יודעת שיש אפשרות להמשיך את החבילה הבאה מייד לאחר סיום הקודמת, אבל רציתי לשאול מה הן תופעות הלוואי של הפעולה הזו- האם המחזור הבא ישתבש או יהיה קשה יותר מהרגיל, או שאולי מעכשיו אני אקבל לא ביום ראשון אלא ביום אחר, כי זה חשוב לי לקבל ביום ראשון תמיד (כי אז אני לא במחזור בסופ"שים) לא יודעת אם זה קשור- אבל אבחנו לי אנמיה לא מזמן ואני לוקחת כדורי "ברזל פלוס- פמינה" של אלטמן. תודה רבה.

שאלה בנוגע לגלולות

אין שום בעיה. הסיבר שאת מקבלת מחזור היא שאת מפסיקה את הגלולות. כלומר, אם ממשיכים ולא עושים הפסקה- לא מקבלים מחזור וזהו העיקרון. אם את רוצה לדחות מחזור ביומיים - את לוקחת עוד שתי גלולות ואז עושה הפסקה, אם את רוצה לדחות ב- 8 ימים, את לוקחת עוד 8 גלולות ואם את רוצה לדחות ב- 3 שבועות, את לוקחת עוד חפיסה שלמה. רק חשוב שתשמרי על מרווח של שבוע ימים הפסקה בין סיום הגלולות להתחלה מחדש ולא יותר. חג שמח!

למעלה