שאלה בנוגע לגלולות

אגסית

New member
שאלה בנוגע לגלולות

אם התחלתי לקחת את החפיסה הראשונה ביום החמישי למחזור בהמלצת הרופא, מתי אני אמורה להתחיל לקחת את החפיסה השניה? תודה מראש.

שאלה בנוגע לגלולות

את החפיסה הבאה את צריכה להתחיל לאחר שבוע של הפסקה מסוף החפיסה הקודמת ללא קשר לאיזה יום במחזור את. כלומר, סיימי את החפיסה הנוכחית, עשי 7 ימי הפסקה וביום השמיני התחילי חפיסה חדשה .

אגסית

New member
אני מבולבלת...

בהוראות של הגלולה נאמר לנטול את הגלולה הראשונה של החפיסה באותו יום שהתחלתי חודש שעבר. נניח, התחלתי ברביעי. בהוראות הגלולה נאמר לקחת את זה גם ביום רביעי ואילו ההסבר שלך אומר לקחת את זה ביום חמישי? אני מבולבלת.. אם תוכלי להסביר לי זה יהיה נהדר... תודה רבה

אני מבולבלת...

אם את לוקחת כמו שהסברתי , זה תמיד יצא לך להתחיל חפיסה חדשה באותו יום בשבוע. יש 21 גלולות בחפיסה שהם בדיקות ל- 3 שבועות. אח"כ את עושה שבוע הפסקה ובתום השבוע מתחילה חפיסה חדשה. ככה תמיד יוצא להתחיל חבילה כל 28 יום שזה בדיקו 4 שבועות. לדוגמהף אם התחלת את החפיסה הראשונה ביום רביעי בשבוע, תגמרי אותה ביום שלישי 3 שבועות לאחר מכן שזה יהיה בדיוק היום ה- 21. אז תעשי הפסקה מיום רביעי עד יום שלישי שאחרי כן ( כולל) - ככה זה שבועה ימים , ואז תחדשי לקיחה של חבילה חדשה ביום רביעי. תסתכלי בלוח שנה ותביני.

למעלה