שאלה בנוגע לגיל

8-AN

New member
שאלה בנוגע לגיל

אם נגיד אני מתחיל שיעורי נהיגה בגיל 16 וחצי (אחרי שעברתי תיאוריה כבר) ואני מסיםם 28 שיערריפ ב16 ו9 חודשים. א. אני יכול לעשות טסט? (אבל יהיה אסור לי לנהוג עד 17) ב. אם כן, ממתי סופרים את החודשיים מלווה מרגע שקיבלתי את הרשיון? מרגע שעברתי ת'טסט? אוו מגיל 17? *כל זה בהנחה שאני עובר לפני גיל 17

adia

New member
אז ככה..

אתה יכול להתחיל בגיל 16 וחצי ללמוד נהיגה. אתה יכול להבחן רק בגיל 17. מיום הוצאת הרשיון(לא מיום המבחן!!)חודשיים מלווה ללא קשר לגיל. בהצלחה

עוגייה

New member
למה לך?

אני לא מבינה למה להתחיל ללמוד ב16 וחצי, סתם למרוח את השיעורים? ואם כבר להתחיל חצי שנה לפני, אז תעשה כמה שיותר שיעורים. החוכמה היא לדעת לנהוג, לא לחפף את השיעורים רק כדי לעשות כמה שפחות. וכמו שכבר כתבו לך, טסט אפשר לעשות אך ורק מגיל 17.

idandi

New member
אם אתה מסיים את ה-28 שיעורים תצטרך

להמשיך לקחת שיעורים או שתעשה הפסקה של שיעורים, רק בגיל 17 אפשר לגשת למבחן הנהיגה המעשי. (טסט)

8-AN

New member
הבנתי אז אני חושב

שאני יתחיל ללמוד משהו כמו 3-4 חודשים לפני שיהיה לי 17 תודה!

shiranmomik300

New member
ככה אני עשיתי בדיוק

4 חודשים לפני 17 ועכשיו אני בשיעור 27 בערך ומחכה ליום ראשון שאהיה בת 17... שיטה לא רעה........

Ibiza1800

New member
אפילו חודשיים

כמה שפחות מרווח בין השיעורים ככה תקלוט הכל הרבה יותר טוב...3 חודשים או חודשיים כך תעשה בין 2 ל3 שיעורים בשבוע שזה הכי טוב

shiranmomik300

New member
ככה אני עשיתי בדיוק

4 חודשים לפני 17 ועכשיו אני בשיעור 27 בערך ומחכה ליום ראשון שאהיה בת 17... שיטה לא רעה........

לי נראה בכלל...

שהחודשיים מלווה חל מיום המבחן בניגוד למה שהחבר'ה אמרו לך כאן, כדאי שתבדוק את זה עם בעל מקצוע בכדי להימנע מבלבול.

driver2b

New member
לפי החוק...

חובת המלווה חלה, לפי החוק, מהיום בו ניתן הרישיון. בפועל, הכוונה לתאריך המודפס על הרישיון. לכן, ייתכן שיש הבדלים בין תלמידים שונים בזמן השביתה: למי שהרשיון שלו שוכב במשרד הרישוי - זמן המלווה כבר רץ. למי שהרשיון שלו עדיין לא הודפס - זמן המלווה לא רץ. (ייתכן - זו השערה בלבד). ובכל מקרה, חשוב לזכור: חובת המלווה כיום לפי החוק היא חודשיים. בפועל, מומלץ לנהוג עם מלווה עד שמרגישים בטוחים מספיק בנהיגה ולאחר התנסות מצבי כביש מגוונים ומשתנים.

8-AN

New member
אוקיי, תודה רבה נראה לי שעניתם לי

ואפילו מעל ומעבר! :)

למעלה