שאלה בנוגע לג'די

עוד שאלה...

באיזה סדר עדיף לראות את הסרטים אני ראיתי רק את השניים הראשונים של השלישיה שעשו אותו עכשיו לא של פעם אבל מה עדיף לראות קודם את השלישייה הישנה ואז החדשה או להפך?...........

advanced soul

New member
אל תקשיב לאחרים

לראות את הטרילוגיה ה"ישנה" קודם!!!!!!! ואל תשאל למה, אם תדפדף בפורום קצת אחורה תמצא שלשאלה זו כבר ניתנו תשובות מנומקות בעבר

juggernaut

New member
אין דמוקרטיה בפורום.

רק דיקטטורה.

לומדים להיות ג'די. צריך ...

פוטנציאל מולד. כמו אומנות - לומדים אותה, אך צריך כישרון מולד שמתלווה ללימודים

juggernaut

New member
תשובות:

ג'דיי: אתה חייב להיוולד עם רגישות לכח(Force). אם המסדר מוצא אותך - הוא יכול לאמן אותך ואתה יכול לגדול להיות ג'דיי. אני אגיד לך את האמת עם כמה שאני מתבייש להודות בזה, הסרט הראשון באורך מלא שראיתי של מלחמת הכוכבים היה אימת הפאנטום. רק אח"כ נמשכתי לראות את שאר הסרטים(כמובן שאח"כ ראיתי בסדר המקורי.) ישנן שתי דרכים לראות את הסרטים: 1. דרך היציאה שלהם לקולנוע 2. הסדר הכרונולוגי שלהם לפי הסיפור דררך היציאה שלהם לקולנוע הייתה: פרק 4, פרק 5 ופרק 6(הישנים יותר) והחדשים יותר פרקים 1,2, ו3 הסדר הכרונולוגי הוא פשוט לפי מספרי הסרטים...שזה בעצם הסדר של הרצף העלילתי.

MajorWinters

New member
ורק עכשיו אתה מודה בזה?

אחרי שנהיית כחול? הייתי צריך לעשות תחקיר מעמיק יותר

juggernaut

New member
אה

וצחקתי שלא תחשבו שאני מתנשא או משהו כזה
כפרעל לי(לא עלי, על-לי)

juggernaut

New member
אה ומה אתה בכלל מתלונן?

מנהל פורום סקס לנוער היה עד לא מזמן בתול...

MajorWinters

New member
צריך את שניהם.

אם אין לך רגישות לכח גם 20 שנה של אימונים לא יעזרו. מצד שני אם לא תלמד את ה"תורה", גם רגישות אדירה לא תעשה אותך ג'דיי.

Count Dafooku

New member
כן, אם לא נולדת ככה...

"אם אין לך רגישות לכח גם 20 שנה של אימונים לא יעזרו." ההיבט הזה של מסדר הג'דיי הוא היבט המעלה בי רגשות של תיעוב. תמיד חשתי תיעוב כלפי הישגים שבאים לידינו במזל ולא במאמץ. הרי כשחושבים על זה, אנשים נולדים עם יכולת להיות אבירי ג'דיי בדיוק באותו אופן שאנשים אחרים נולדים עם תסמונת דאון. המרכיב הגנטי (המידי-כלוריאנים העוברים בתורשה) הופך את דת הג'דיי ליותר דומה ליהדות ("יהודי - בן לאם יהודיה") מאשר לבודהיזם או דאואיזם.

למעלה