שאלה בנוגע לביוץ

morbib

New member
שאלה בנוגע לביוץ

היי! אז החודש אנחנו מתחילים לנסות סוף סוף:) יש לי כמה שאלות, אתמול קיבלתי מחזור מתי אתן ממליצות להתחיל לנסות? ועד מתי? ובאיזו תדירות? יום כן יום לא? יש לי בעיה, המחזור שלי לא הכי סדיר..בין 38-37 ימים...כל חודש אחרת...אז איך אדע? בדרך כלל אני מרגישה את הביוץ באמצעות כאבים וחשק מיני. אני לא רוצה להתחיל עם מקלונים על ההתחלה, כי בא לי שזה יהיה ברגוע ולא בלחץ של חישובים יותר מדיי...
תודה מראש!
מור

Corona17

New member
תלוי כמה זמן בא לכם לנסות :)

היי
אצלי המחזור אחרי גלולות היה נוראי (התחיל ב60 יום, 45 יום,30 יום והאחרון 45)
בהתחלה גם רציתי "ברוגע" ולא השתמשתי במקלונים, אבל מסתבר שדווקא איתם זה ברוגע חחח
בכל מקרה, אם את מזהה מתי הביוץ ומה השלב לוטלי שלך (כמה זמן לפני המחזור יש לך את הביוץ), אז תעשו יום כן יום לא סביב התאריך של הביוץ המיוחל. הפרשות את מזהה? זה הסימן הראשון אצלי ואחרי כמה ימים יש את הכאבים של הביוץ.

אנחנו מאוווד הקפדנו על ה"יום כן יום לא" (גם ביום שרבנו!) כשבוע אחרי תחילת מחזור . זה קשה מאוד וכדאי מאוד לא להפוך את זה ל"עבודה" ולנסות להנות :)

ולבסוף המון בהצלחה וברוכה הבאה! :)

morbib

New member
תודה ושאלה

הצלחתם ישר על ההתחלה? אני הפסקתי עם הגלולות לפני חצי שנה, בהתחלה היו חודשיים ממש סדירים של 28 ימים כל אחד, ואז השתבש פעם 36 פעם 29 פעם 32 ועכשיו 38... אז את כן ממליצה להשתמש במקלונים? מתי אז כדאי להתחיל לבדוק? קיבלתי אתמול מחזור..

טודובום

New member
אם את מעוניינת לבדוק עם בדיקות ביוץ

תתחילי מהיום ה11-12 מתחילת המחזור (תספרי מהיום הראשון של הווסת) ועד יו"מ 22, שזה הטווח של המחזורים שלך. בגלל שהם לא סדירים זה מתפרס על פני ימים ארוכים ובאמת יכול להתיש. את יכולה גם להסתמך על הפרשות וכאבי ביוץ, שכאשר את רואה שההפרשות מתחילות להתגבר ולהפוך להיות צלולות ונמתחות, אז להתחיל לבדוק, אבל אז יש גם סיכוי לפספס את הביוץ כי זה קרוב מדי למועד...

למעלה