שאלה בנוגע לבט-פלאג

alonbalon3

New member
שאלה בנוגע לבט-פלאג

היי רציתי לשאול לגבי רכישה של בט פלאג.. כלומר ויברטור לישבן.. במקרה הזה לישבן נשי בתור מתנה (אם בתור בונוס הוא חודר ומענג גם את הצד הקידמי אז זה פלוס אבל זה בעיקר מיועד לישבן) הוא אמור להיות מבחינתי איכותי כמו גם אמין, מחזיק מעמד וכמובן עם המלצות מנשים שחוו הנאה "בגללו" הבחורה אוהבת חדירה מאחור ..(גורם לה עונג גדול בה-ר-ב-ה ממגעים אחרים שונים) ואני יודע שתאהב מתנה זו אז מה ההמלצות? מה המחירים? ובאיזה סניפים.. לא רכישות אונליין.. של חנויות או רשתות מוכרות ולא סניפים נידחים באיזורים מפוקפקים.. (אפילו עדיף בקניונים או במרכזי קניות גדולים אפילו ששם זה יעלה יותר יקר) אפשר למצוא אותם ? ותעשו לי הבדלה .. כי ממה שראיתי כעת יש את אלו כמו ויברטורים רגילים (לא שאני מומחה גדול) שמופעלים ע"י חשמל ובסיום מנקים שוטפים ושמים בארון.......... ויש את אלו שלובשים מתחת לבגדים ולא רק בעת האקט המיני וכך שהיא תוכל להתענג אפילו במשך יום שלום.. או שעות העבודה לימודים וכדומה . אני "צריך" את זה ASAP . תודה מראש לכל המאושרים והמאושרות .

Cגלית

New member
ברוך הבא.

יכולה להמליץ לך על שתי חנויות שאני מאמינה בהן. אחת במרכז- הסיסטרס והשניה ריגושים בקסטרא בכניסה לחיפה. כנס לאחד מהן והתיעץ. בהצלחה.

2bootylicious

New member
לחיי הישבן

יש המון סוגים לא ממליצה לקנות און ליין כי חייבים להתרשם מהמוצר, מגודלו, עוצמת הרטט וכו' בשום אופן אסור להעביר צעצוע מהרקטום לואגינה, אלא אם כן היה עליו קונדום.. למה להסתבך? והכי טוב - מוצר מסיליקון שאפשר לשמור על נקיונו באופן הטוב ביותר. ממליצה על סטאבי של פאן פקטורי.. סיליקון, בעל צורה חביבה המתאימה גם לישבן, גם לואגינה ואף לנקודת הג'י... מצ"ב קישור http://www.excitements.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=667783

חופ שיה

New member
בגלל שזוגתך מנוסה ומאוד אוהבת

סקס אנאלי , גם אני ממליצה את הסטאבי. חוץ מזה , אולי גם אתה תגלה את הריגושים וההנאות מחדירה אנאלית, הוא מתאים לשני המינים. אם אתם רוצים באט פלאג שישאר בתחת שלה תוך כדי פעילות מינית, אני ממליצה על כל הפלאגים בסגנון של התמונה שצירפתי.

למעלה