שאלה בנוגע לבחירות.

שאלה בנוגע לבחירות.

היי, שאלתי את השאלה הזאת כבר בפורום של 'שואלים את הקלפים', ואני רוצה לשאול אותה גם כאן, כדיי לקבל חוות דעת יותר רחבה. אז ככה,רציתי לדעת אם בחירות שאנחנו עושים פתאום משנים את העתיד שלנו. יש מישהי מסויימת שאני מאוד סומכת עליה שכבר עשתה לי כמה פתיחות. כל פעם שהיא פתחה, היא ראתה שאני אפגוש שני בחורים. עכשיו, אני חשבתי ללמוד במקום מסויים שנה הבאה, ואחרי התייעצות איתה, ראיתי שלא יהיה לי טוב במקום הזה, ואני מחליטה ללכת ללמוד במקום אחר. האם זה משנה את העתיד?.. האם אני לא אפגוש את אותו הבחור שהייתי אמורה לפגוש?... או שמה שהיא ראתה בהתחלה יקרה בכל מקרה, בכל בחירה שאני אעשה?.. זה קצת מטריד אותי, כי פשוט חשבתי ללמוד במקום מסויים שנה הבאה, ואז התקשרתי אליה והיא ראתה שיהיה לי שם לא טוב, ואז שאלתי על עוד מקום והיא ראתה שיהיה בסדר והחלטתי שאני מעדיפה ללמוד שם. האם דברים יקרו כמו שהם אמורים לקרות, או שזה משנה?... האם הבחירה הנוכחית שלי, שמושפעת ממה שהיא אמרה לי, תשפיע על מה שאמור לקרות לי?..

העתיד הוא דבר דינמי להפליא

את בהחלט יכולה לשנות אותו, אבל אז את מונעת מעצמך שיעורים רוחניים חשובים ודברים נוספים שקשורים בו. בהחלט יתכן שתפספסי את הבחור באם את עושה שינויים נוספים לפי הקלפים. בגלל זה בדרך כלל לא שואלים שאלות מוחלטות על העתיד, במיוחד כשמדובר בבן אדם שמתייעץ רבות עם הקלפים. אם כבר, עדיף לדבר במושגים של פוטנציאלים וכדומה.

כל שתעשי בחייך ישפיע בדרך כזו או

אחרת על המשך חייך. הבחירות הן שלך ואת היא זו האחראית על גורלך. את יכולה להקשיב לקוראת בקלפים או לחברותייך או לסביבתך הקרובה או פשוט - ולטעמי גם הכי נכון - לעצמך. זה נפלא שיש בידייך את זכות הבחירה. האם אני רוצה להיות כאן או שם ? חשוב שתדעי לעשות את הבחירה הנכונה ובעיקר מהשיקול הנכון !

escorpion13

New member
מצבי חיים משתנים

בנושא זה שווה לראות את הסרט "דלתות מסתובבות" עם גווינט פלטרו. האם הכל כתוב ורק הדרך המטרה משתנה? או שהכל "מקתוב"כולל הדרך, ולא ניתן לשינוי? ואז מה אנחנו עושים כאן? כמו המישפט של מיסטר ג`ונס ל"אורקל"? "אולי את כבר ידעת שאני אפיל את זה ולכן הנחת זאת לפני?" לדעתי הפעלת common sence בהקשבה לקוראים בקלפים יכול לאפשר לנו לשנות את ה מסלול שבו אנו צועדים (לכאן או לכאן)

לגבי הבחירות

אני לא חושב שיש תשובה אבסולוטית לשאלה הזאת. כמו שאומרים "הכל צפוי, והרשות נתונה". אני כן יכול להציע שתראי שבעצם זה שאת מקשיבה לאותה קוראת בקלפים את כבר בוחרת בכיוון מסוים. למה להעדיף את הכיוון הזה? מה זה אומר שהיא ראתה שיהיה לך שם לא טוב? יתכן שדרך קושי מסוים שתעברי תגיעי לפריצת דרך. החיים הם פרדוקס ולא ניתן להבין אותם באמת. אנחנו כן יכולים לחיות אותם. בהצלחה מעוז

batgalim

New member
מסכימה עם מה שנאמר כאן../images/Emo39.gif

ותוספת לדברי אליך בפורום שואלים את הקלפים - הסרט "אפקט הפרפר" יכול מאד להבהיר ולהסביר לך כמה דברים חשובים על "בחירות"... מומלץ מאד לכל מי שלא ראה

צ ל י ל 8

New member
נכון, גם הסרט "אפקט הפרפר"

וגם הסרט "דלתות מסתובבות", מראים כיצד חיים שלמים יכולים להשתנות ברגע קטן מאוד אחד, בבחירה אחת כזו ולא אחרת, בפספוס של שניות....

dmmr

New member
אחלה דוגמאות

תורת הקוונטים בפיסיקה מדברת בדיוק על הנושא הזה.

ב מ ב ו ש

New member
מצד שני, כל דבר שאנו עושים או

כמעט כל דבר שאנו עושים הוא בחירה. עצם העניין שאת מתייעצת בטארות הוא בחירה, להחליט על פיהם זו בחירה, להתעלם מהם זו בחירה. אולי לפני הכל, ואני מאדדדדדדדדדדדדד אוהבת את הקלפים, תחשבי ותבחרי מתי ועל מה לשאול את הקלפים. אולי זו צריכה להיות השאלה המהותית עבורך. תחיי את החיים על פי עצמך, וזה מה שצריך להתרחש בעצם. ובעצם מה זה העתיד אם לא אנחנו?

למעלה