שאלה בנוגע לאמ פי 3

שאלה בנוגע לאמ פי 3

יש את האמ פי 3 ב-400 שקל של 8 ג'יגה , http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=686257 וגם http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38384 של 5 ג'יגה משהו שמע על המכשירים האלה ? יודע משהו ? נראה לי משתלם לקנות מכשיר בכל כך מעט כסף 8 ג'יגה או 5 , כמובן אם הוא לא מתחיל לעשות בעיות טכניות אחרי כמה חודשים או להתקלקל...כמו שקניתי את ה IRIVER H10 שאחרי שנה + התחיל לקרטע לי ולעשות בעיות
 
מזאת אומרת ג'אנרי?

ומה אכפת לי שהוא ישן, העיקר מנגן אמ פי 3 באיכות טובה, אז מה רע?
 
הקפצה...

בכל מקרה השאלה שלי היא אם יש אמ פי 3 (לא כזה לחוץ לי 4) מעל 5 ג'יגה (או 5 ג'יגה) עד 500 שקל שבאמת מצדיק את המחיר שלו ולא מתקלקל אחרי חודשיים... יש דבר כזה? ראיתי גם SANSA ב- 650 8 ג'יגה, מה אתם אומרים עליהם?
 

יאיר B

New member
נגן ג'נרי זה נגן שיש סיכוי שיתקלקל אחרי

חודשיים (ואז תרוץ אחרי האחריות שלו). כמובן שיש גם סיכוי שהוא יחזיק יותר. איכות ההרכבה לא משהו, הסאוד גם כן לא משהו. בעיקרון אנחנו לא נוטים להמליץ עליהם. הנגן השני כבר טוב יותר. קריאייטיב היא אחת החברות הטובות ביותר. העניין הוא שהנגן הזה מאוד ישן (כבר לא מיוצר לפחות שנתיים). הוא מבוסס על דיסקשיח (כלומר לא מתאים לספורט). העברת שירים אפשרית בגרירה ואפשרית באמצעות תוכנה (עדיף לדעתי, היא די קלה לשימוש). הנגן עובד על בסיס תגיות (וודא שכל התגיות שלך מעודכנות או עדכן אותם דרך התוכנה שלו - ידנית - לפני ההעברה). הסוללה מחזיקה בערך 8 שעות בפועל (קריאייטיב טוענת ל-12 שעות). מסך מונוכרטמטי, אין תמנות/סרטים. יש רדיו / הקלטה. לגבי הסנסא: אתה בטח מדבר על ה-E280. הוא בסדר כנגן, לפעמים עושה בעיות שונות ומשונות, בעיקר עם הוידיאו. מבינת סאונד - הקריאייטיב עדיף על שניהם.
 

tweeg

New member
זה לא מונוכרומטי

מחאה תלמידי כימיה פורצת ברחובות,ההמון משתולל....
 
אז איזה נגן אתה ממליץ לי עד

נגיד 700 שקל, יש משהו כזה? שיהיה לו נפח של 5 ג'יגה או מעל...
 
למעלה