שאלה בנוגע לאי-ביי:

שאלה בנוגע לאי-ביי:

האם מישהו יודע אם יש דרך למצוא קניות שעשיתי באי-ביי לפני שנתיים או יותר? הסיבה שאני שואל היא, שלפני כשנתיים קניתי בלא מעט כסף בול מסויים ממוכר באוסטרליה. הבול לא הגיע אלי, וזו הפעם היחידה שזה קרה לי עד היום. המוכר הוא מוכר ידוע, עם פידבקים מצויינים. בזמנו הוא לא החזיר לי את הכסף, וטען שאינו יכול להיות אחראי כיוון שלא שילמתי עבור ביטוח במשלוח. חשבתי אז שהוא צודק, למרות שאיני מאמין באופן עקרוני באבידות בדואר. מה שנשלח - מגיע. היום ראיתי שאותו בול הוצא למכירה על ידי אותו המוכר. לבול יש סימני זיהוי ספציפיים, ומדובר באותו הפריט בוודאות מוחלטת. אני קצת מעוצבן, אבל אם לא אוכל למצוא תעוד על הקניה הקודמת, אין לי הרבה מה לעשות. פעם הצלחתי לפתוח קניות שלי אחורה, אך איני מוצא את האופציה הזו כעת. אשמח אם מישהו יודע, ויזכיר לי איך עושים זאת.

krause

New member
אריק שלום.הצלחתי לחזור רק 60 יום

אחורנית. ב customize Items I've Won הם מאפשרים עד 60 יום חזרה. אגב קרה לי מקרה דומה במדויק, הסוחר הפסיק את המכירה על פי בקשתי, ושלח לי את הגלויה.אבל זה היה לאחר חודשים.אני מקווה שלא הפסדת יותר מידי כסף . אני תמיד משלם קצת יותר ומבקש לשלוח בדואר רשום.

doroni10

New member
תשלום דרך paypal נשמר לתמיד.

ואם אין באפשרותך למצא את התשלום דרך paypal תוכל לדרוש פירוט של כל החשבונות (תוכל גם לבדוק דרך כרטיס האשראי- זה אמור להשמר). מאחר ולכל פריט מכירה יש מספר סידורי, הרי שגם ebay אמורים לשמור את פרטי המכירה (לא כולל תמונה אלא תיאור וכו) ולכן דרך 2 החברות ניתן להצליב את המכירה הספציפית. דורון,

11moti

New member
המלצה -כגיבוי

להדפיס כל אייטם שזכית בו,ולשמור עד קבלת הפריט,אם לא הגיע לשמור בארכיון למקרים שהזכרת.(אם עושים הרבה רכישות,להסתפק רק באלה שלא הגיעו,תוך חודש או הזמן שניתן לשחזר בו(חודשיים))

עדכון ביניים:

חיפשתי ב - paypal ובאי-ביי, ולא הצלחתי למצוא כלום. רק אחר כך החלטתי לבדוק את תיבת המייל שלי, וגיליתי את כל התכתובת שהיתה בינינו אז. קניתי את הפריט בדצמבר 2001, שילמתי עבורו במזומן שנשלח ב - EMS לאוסטרליה, והמוכר אישר לי כי קיבל את הכסף ושלח את הפריט באמצע ינואר 2001. הוא אפילו ענה לי שייתכן והדואר הלך לאיבוד מתוך מחשבה שהדואר במזרח התיכון אינו בטוח... מכל מקום, כתבתי לו לפני כמה דקות מסר באי ביי, הזכרתי לו את כל העניין -כולל מספר הפריט, המיילים שלי ושלו וכל התאריכים הרלונטיים, ציינתי את הפרטים המזהים של הפריט - יש על הבול שתי נקודות דיו, שגרמו לי אז להתלבט אם לרכוש אותו, ומוזכרות גם היום בתאור הפריט. לא תקפתי אותו כמובן, וכתבתי שאיני חושד שעשה זאת במכוון, אלא העליתי את האפשרות של טעות כנה ואמיתית. המוכר הזה מוכר וידוע, ויש לו פידבקים מצויינים לאלפי מכירות. אני די סקרן לראות מה יענה, וכמובן אעדכן אתכם. ותודה על כל העצות!

lubia

New member
אריק - אל תשאיר אותנו במתח!

מה קרה מאז? קיבלת תגובה מהמוכר?

למעלה