שאלה בנוגע לאופניים

שאלה בנוגע לאופניים

קראתי באחד המאמרים שצורפו על ידי מישהו כאן שמומלץ להתאמן על אופניים עם מכנסיים ארוכות. האם זה נכון? האם הדבר נכון גם לאימונים על טריינר או רק בחוץ (כלומר האם מה שלא בריא לברכיים היא הרוח או הפעולה)?

Lance_Armstrong

New member
אז ככה...

ברגע שקר או יש רוחות קרירות אפילו קצת, כדאי שיהיה כיסוי על הברך... הקור שאולי אתה לא ממש מרגיש אותו, או שהוא לא ממש נורא לך, עלול להשפיע לך על הברך ותתחיל להרגיש קצת כואב ברגל בזמן הרכיבה. אם תמשיך כך, זה אולי עלול להחמיר (תלוי במאמץ וכו´...). אם תראה תחרויות בחו"ל, תוכל לראות שיש להם מכנסיים עד מתחת לברך. ככה שיש הגנה לברך. יום טוב, איתי רוזנבלום.

amika

New member
מר לאנס רוזנבלום

זה אתה אותו איתי שכותב לנו כתבות בה-RIM ? כתבה מצויינת על הסיבוב ה-5 היום, אבל למה בקמצנות??? תאריך,תפרט,תתאר,תסביר, גם לנו, אלו שלא בקיאים באנטומיה של אריק דקר עד לקצי קוצות גידיו. אז בבקשה.. תן לנו גם כתבת פרשנות, כזו שלאחר מרוץ, ואותה תכתוב לאנשים כמוני, שעדיין עומדים על קו הזינוק.

Lance_Armstrong

New member
חכה חכה ../images/Emo13.gif אני עוד מתלמד...

אני לומד כל יום קצת יותר מיאיר בן-עמי. הוא עזר לי במשהו בכתבה למשל.. איפה שרשום מה יקרה אם יהיה סיום רב משתתפים. לאט לאט ונגדל. סבבצ´ה?
יופי. טופי. חבר´ה! אל תשאלו מה קרה לי
אתמול היה לי אימון בבוקר בעין השופט... ואח"כ הלכנו כל הקבוצה לעודד את מתחרי השטח במגידו... ולא היה לי כובע
ולמי שראה אותי אז עשיתי קרחת (0 עם המכונה...) ונשרפתי בראש!!! והכל מתקלף ויש לי בועות מים וזה מכה
וזה שורף!
ו... בגלל זה החזירו אותי הביתה. כי תלמידים נגעלו
וגם כי זה לא נעים לי אז החלטתי ללכת לעשות מקלחת. אם כן, יום עצוב הוא. איתי רוזנבלום.

Lance_Armstrong

New member
10 מעלות, רוחות וגשמים..

אלו תנאי המרוץ היום בהולנד בתחרות Amstel gold. הקלאיסקה מס´ 5 מתוך 10 של גביע העולם.

ofer v

New member
מגיע לך

עכשיו שקראתי את מה שרשמת על הקרחת התפוצצתי מצחוק ועכשיו שאני רושם לך אני עוד יותר צוחקקקקקקקקקקק.בי. תרשום לי מתי יש אימון.

Lance_Armstrong

New member
מניאק ../images/Emo6.gif

אגב, מזל טוב על המקום הראשון בהרצליה. האימון יהיה מחר ב16:30. אני היום בחופש וגם ביום חמישי... בטח דניאל הלסטוך יהיה היום בפלמחים כמו בכל יום שהוא בארץ... ואז גם צחי ואיתי יהיו... צ´אוו...

Lance_Armstrong

New member
הניק ניימ שלו זה הש ם שלו ../images/Emo13.gif

אתה בטוח מכיר את האיש
יובל חץ הגדול

למעלה