שאלה במידי...

elper11

New member
שאלה במידי...

אני כותב מידי ואני לא שומע אותו...למה ?!?!... חח סתםם סתםם... אין לי מקלדת שליטה אז ניגנתי בפרוטי לופס ואני רוצה להעביר את זה לקיובייס..אבל לא כאודיו..אלא כמידי...להעביר את הפקודות...אפשרי ?!

murzik3591

New member
אני לא זוכר את הפרוטי אבל

להפך אפשר להוציא את הפרויקט כקובץ MIDI, זה מעל הmixdoun. כנראה גם בפרוטי צריך להיות משהו דומה.

AK nothing more

New member
יש לך איפה שהאקספורט

export to MIDI אתה מוציא את זה שם (אתה צריך להפוך את כל הערוצים לערוצי מידי קודם או לכתוב על ערוצי מידי מראש) ואז טוען את הקובץ (או מייבא אותו) לקיובייס

elper11

New member
ניגנתי על ערוץ של ויאסטי...

על פלאג בפרוטי..זה שונה זה לא כמו קיובייס שצריך לפתוח ערוץ מידי ולנתב לו ויאסטי נגיד...אתה פותח את הפלאג ומנגן עליו... אז איך להפוך את הערוץ בדיוק למידי ?

AK nothing more

New member
כשאתה רוצה לעשות אקספורט למידי

הוא אומר לך מה אתה צריך לעשות או שאתה יכול לכתוב על ערוץ מידי הכוונה לפתוח ערוץ שהוא מיוחד של מידי

Domnastic

New member
פשוט שים את הנורה על מצב Pat

[Pattern] ותעשה Export-->midi ותפתח את זה בקיובייס.. אני לא יודע אם זה מעביר את השינויים ה"נוביים" [פיטצ' וכולי..] אבל את התווים כן

elper11

New member
גם לא...

כשאני שם את זה בקיובייס זה מראה לי את שם הויאסטי...אבל לא מראה שום פקודה...

elper11

New member
אז ככה...

פתרתי כבר... יש ערוץ מיוחד שנקרא "Midi Out" זה ערוץ שתומך רק בפקודות...כדי להוציא את המידי החוצה...אם תנסו לעשות Export-->Midi זה יוציא כקובץ מידי אבל לא את הפקודות אלא את הויאסטי עצמו..את השם שלו כאילו... ככה תוכלו להעביר מהפרוטי לקיובייס...אני מתכוון לפקודות..

למעלה