[שאלה]בליעת רוק בעת WILD

[שאלה]בליעת רוק בעת WILD

האם יש דרך להמנע מבליעת רוק בעת WILD כי זה מוציא אותי לגמרי מריכוז ומעורר אותי.... אני בתור אחד שממש קשה לו להרדם,מוצא את זה מתסכל. עצם השכיבה על הגב הזה לא עוזר לי להרדם,ופשוט לא נותן לי "להרגע" תודה לעוזרים.

crazy blader

New member
אממ גם לי זה ככההיה סתכל

טוב סתכל אצלי זה רק לפעמים קורה לי שאני צריך לבלוע רוק וזה דיי מעצבן מה שאני עושה זה אני פשוט מנסה ווילד שאני ממש עייף כבר ואז כל העסק עובד יותר מהר ואני לא צריך לבלוע רוק כי אני נרדם לפני עוד דרך זה תמצא איךשהוא שיהיה לך נוח על הצד או על הבטן ותישן ככה כי על הגב זה באמת קצת בעיתי .. וחוץמזה אין לי הרבה מה לומר בנושא. תנסה להתעלם מזה או לבלוע כל כמה זמן ולספור גם את זה {את זה לא ניסיתי אבל זה נשמע רעיון נחמד} בהצלחה.. אני מקווה שמשו ממה שאמרתי יעזור נסה ווילד שאתה עייף ממש, ושכב על הצד תוך 5 דקות אתה כבר בחלום :)

תודה אבל....

אתה מדבר עם בנאדם בעייתי אחרי שהחופש שברתי את השיא שלי (לא ישנתי שבוע ויום ברצף) ואז הלכתי לישון,לקח לי חצי שעה להרדם על השעון...... ואז נרדמתי ליומיים =\ הצד החיובי בזה היה שזכרתי מעל ל20 חלומות וזה היה באמת מדהים ^.^. בכל מקרה תודה =)

STATY

New member
הייתה תוכנית בערוץ

נשיונל גיאוגרפיק על אנשים עם כוחות על טבעיים והיה שם איזה מאסטר קרטה בדן 9 (שאני לא שמעתי עליו למרות שאני מתאמן כבר הרבה מאוד זמן)... בכל אופן הוא יכול להפיל אנשים בלי לגעת בהם (עם צ'י וכאלה) והוא הפיל מלא אנשים בתוכנית עם תנועה איטית כזאת לכיוון העיניים...אז הוא ניסה להפיל איזה פסיכולוג שמומחה בתנועות הפנוטיות והוא לא הצליח... אז המאסטר הזה אמר בתגובה שהלשון של הפסיכולוג לא הייתה בתנוחה נכונה ובגלל זה ה- "צ'י" לא שיתק את הגוף שלו... לאומתו הפסיכולוג אמר שהוא למד את השיטה של התנועות המהפנטות והוא חסין מפנייה... והוא הסביר שזאת בסך הכל תנועה חצי מהפנטת ואז רק צריך להבהיל את היריב והוא מתעלף... {סתם נזכרתי בגלל שהזכרתם בליעת רוק בווילד} כדאי לכם לראות את הסדרה של התוכניות האלו... זה נקרא "תופעות על טבעיות"

אה כן ראיתי את זה!!.. ו הייתה גם-

תוכנית שראיתי לא מזמן בימי שישי זה היה בנשנויל גריאפיק או אחד מערוצי המדע.. תוכנית שנקראה חלומות משהו בסגנון... שזה עסק באפקט המכשפה... שהם היו מרגישים דברים יושבים עליהם.. חחח וידעתי שזה היה ווילד רק שהם לא מודעים לזה.. והם אמרו שזה היה כל כך אמיתי וכל זה... אני לא חושבת שבתוכנית פירשו את זה כהגעה לחצלול !! איזה מבאסים..חח

למעלה